Mihai Mitoşeru, în lacrimi: "Am vrut să mă sinucid"

Publicat: Vineri, 08 Februarie 2013 14:17 // Actualizat: Vineri, 08 Februarie 2013 15:21 // Sursa: RTV.net
Autor: Dana Sima

Mihai Mitoşeru a dezvăluit că, după moartea iubitei sale în anul 2000, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, gândindu-se chiar să îşi pună capăt zilelor.

Foto: click.ro

Mihai Mitoşeru a afirmat că s-a gândit să se sinucidă pentru a pune capăt suferinţei şi pentru a scăpa de sentimentul de vină. Totuşi, nu şi-a dus planul până la capăt pentru că a primit tratament şi a discutat cu un psihiatru.

"Eram cu fata pe care o iubeam, din clasa a 9-a am fost împreună. Prima fată pe care am pupat-o, prima fată cu care am trăit, am locuit împreună, totul era frumos. (...) După moartea ei am vrut să mă sinucid, n-am vrut să mai trăiesc", a povestit actorul la KanalD.

În iulie 2000, Mihai Mitoşeru a făcut un accident rutier pe DN 3A, neadaptând viteza pentru condiţiile de trafic, în urma căruia iubita sa, Cristina Duca, şi-a pierdut viaţa. Fostul prezentator a încercat să depăşească un camion, însă a pierdut controlul volanului, s-a rostogolit de şase ori şi a fost la un pas de a ajunge pe calea ferată. În urma accidentului în care logodnica lui a murit, Mitoşeru a suferit un traumatism cranio-cerebral.

 

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mar 15:31
...fericit. Nu mai locuiam împreună, dar nu eram despărţiţi definitiv“, a spus Mitoşeru. Citeşte şi Mihai Mitoşeru, în lacrimi: “Am vrut să mă sinucid” La rândul ei, Noemi a recunoscut că despărţirea...
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H