Mihai Mitoşeru s-a îmbolnăvit GRAV. Diagnostic DUR pus de MEDICI

Mihai Mitoşeru a acuzat dureri mari la stomac şi abia şi-a dus la capăt înregistrările pentru emisiunea pe care o prezintă.

23 oct. 2017, 05:43
Mihai Mitoşeru s-a îmbolnăvit GRAV. Diagnostic DUR pus de MEDICI

Mihai Mitoseru a facut o toxinfectie alimentara severa, care a avut efecte puternice asupra organismului. Problemele au aparut de la un preparat de peste pe care l-a mancat.

Mihai MITOŞERU a vrut să se omoare. Mama actorului, în lacrimi la TV FOTO

„Mi s-a facut imediat rau, a fost ingrozitor! Aveam dureri insuportabile, frisoane, imi era ba cald, ba frig si aveam stari de voma! In noaptea aceea, am crezut ca nu o sa mai pot filma a doua zi! Insa, trebuia sa ma adun si sa fac lucrurile asa cum se cuvenea! De aceea, pentru ca nu ma puteam duce deloc la spital, l-am sunat pe medicul mamei mele, doctorul Lepadat  de la Spitalul Colentina, care mi-a dat toate indicatiile! Cu ajutorul lui, am reusit sa  depasesc momentul! Am luat antibiotice, smectra, furazolidon in doze de soc si asa am reusit sa ma tin pe picioare sambata, in ziua nuntii”, a declarat Mihai Mitoseru pentru WOWbiz.ro.

„Cel mai rau mi-a fost cand am ajuns acasa, in prima seara, atunci cand doza de soc si-a pierdut efectul. Imi amintesc ca imi era atat de frig incat mi-am pus trei treninguri pe mine si tot imi clantaneau dintii in gura! Apoi, incet, incet, mi-am revenit! Timp de cinci zile am luat antibiotic si durerile mi-au cedat! Am slabit insa vreo cinci kilograme, pentru ca nu am putut sa mananc nimic, decat cateva grisine! Din fericire, acum sunt bine si nu mai am niciun fel de problema, ba chiar am si filmat in weekend”, a mai spus Mihai Mitoseru.