Mihai Morar, despre rolul de tată a trei fete. ”Mă uit la Adela și Radu Vâlcan… eu nu am dus niciodată copiii la școală, la grădiniță dimineața”

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, însă toată lumea știe și că este un familist convins. Omul de radio se descurcă de minune ca tată de trei fete. Vezi mai jos ce a spus acesta.

24 ian. 2024, 10:38

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, însă toată lumea știe și că este un familist convins. Omul de radio se descurcă de minune ca tată de trei fete.

Citește și Mihai Morar rupe tăcerea despre retragerea din televiziune. Motivul real pentru care a luat decizia

„Mă uit, de exemplu, la Adela și Radu Vâlcan. La ei e o diferență de nici doi ani între cei trei copii. Mie asta mi se pare cel mai greu, să ai copil mic după copil mic, după copil mic. Și ăla mare să nu fie, de fapt, mare, și ăla mic să fie mic.

Deci când e diferența asta mică mi se pare foarte greu, pentru că au nevoi separate, ăla mare nu înțelege, chiar dacă e mare, de ăla mic trebuie să ai grijă…”, a spus acesta, potrivit Viva.ro.

”Provocările au fost duble”

Întrebat dacă s-a simțit mai relaxat a doua oară când a devenit părinte, Mihai Morar a răspuns:

„Am fost și mai relaxați, dar să știi că nu înseamnă că, dacă au fost gemene, provocările au fost duble. Provocarea e aceeași. Cred că Roua le-a prelungit oarecum copilăria, dar asta nu înseamnă că nu au intrat în adolescență și ne confruntăm au provocările, nu problemele, adolescenței.

Cred că rostul Rouei e ăsta de a le reaminti de copilărie. Le place și lor să se mai alinte din când în când, chiar dacă sunt serioase, iar pentru ele bucuria venirii Rouei a fost ceva greu de descris în cuvinte… Și eu cam știu cu cuvintele așa să le așez în scris, dar mi-e greu să descriu genul acela de bucurie, explozia aia de bucurie pe care au avut-o”, a mai declarat Mihai Morar.

„Uite, e un moment pe care eu nu l-am trăit, cel de a duce copiii la școală, la grădiniță, dimineața. Eu nu i-am dus niciodată pentru că eu am fost la radio dinainte de a se naște ele și încă sunt acolo. Am rutina asta de dimineață la radio.

Ori momentele alea sunt foarte importante pentru copii, timpul ăla petrecut cu ele. Toate lucrurile astea le-a făcut Gabriela, deci dacă ele sunt niște fete bune e în primul rând meritul ei. Și aș vrea să semene cu ea, nu cu mine”, a continuat acesta.

„Sigur că ele au nevoie de spațiu în adolescență, de camera lor, de timpul lor, dar Roua e, cumva, un fel de liant în casă, toți ne strângem în jurul ei, că sunt puțini ani ăștia în care se bebelușesc, stâlcesc cuvintele, sunt anii ăștia inocenți, și îți dai seama că e o distracție foarte mare.

Citește și Mihai Morar, mesaj emoţionant pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani. „Anii cu cele mai multe întrebări. Să nu vă speriaţi, sunt minunaţi”

Sigur că Roua e poate mai răsfățată decât au fost ele, că nu mai e răsfățată doar de părinți, e răsfățată de toată casa, de bunici, de toți care vin pe la noi, dar e și un caracter foarte puternic, e Leoaică, e greu să fii altfel decât își dorește ea. Îmi place să observ simțul ăsta matern la fete, care se vede inclusiv în relația cu sora mai mică, grija, protecția lor”, a mai spus celebrul prezentator.