Mihai Morar, PĂLMUIT în direct de către Adela Popescu

În ediţia recentă a emisiunii "Răi da' buni", Mihai Morar a avut-o ca invitată pe Adela Popescu, care a dezvăluit toţi paşii din cariera sa, dar şi cum a reşit să obţină primele roluri.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 10:25

Adela Popescu a fost invitată recent în platoul emisiunii moderate de celebrul Mihai Morar. Fiindcă tematica era despre viaţă, succes şi teatru, viitoarea soţie a lui Radu Vâlcan s-a lăsat cuprinsă de sentimente şi a povestit cum a reuşit să evolueze în carieră, dar şi ce a trebuit să facă pentru a obţine primele roluri.

Mihai Morar a izbucnit în lacrimi în direct. FOTO

„Am fost la castigul pentru „Numai Iubirea” şi am concurat pentru rolul negativ cu Oana Zăvoranu, iar rolul l-a luat ea, fireşte. Dar pentru că am dat o probă bună, s-a inventat un rol şi pentru mine, şi aşa am devenit sora Oanei Zăvoranu în „Numai Iubirea” şi aşa a început totul”, a declarat Adela Popescu.

Actriţa i-a făcut lui Mihai Morar chiar şi o demonstraţie, în direct, pentru acea probă de obţinere a rolului de fată rea. La un moment dat, după un schimb de replici, Adela l-a pocnit peste faţă pe Mihai Morar. Prezentatorul a rămas şocat şi abia şi-a mai găsit cuvintele, informează Antena Stars.ro.

Citeşte şi  Mihai Morar, surprins când pipăia pe fund pe o cântăreaţă celebră FOTO