Mihai Morar, despre căsnicia cu Gabriela: „Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma”

Mihai Morar şi Gabriela sunt căsătoriţi de aproape 17 ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi se bucură și de trei fetițe minunate, Roua și gemenele Mara și Cezara.

03 ian. 2023, 13:32
Mihai Morar, despre căsnicia cu Gabriela: „Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma”

Mihai Morar, prezentatorul de la Radio ZU, a dezvăluit care este secretul căsniciei sale cu Gabriela, femeia care i-a dăruit trei fetiţe minunate.

Mihai Morar a punctat că soția lui, Gabriela, îl cunoaște foarte bine. De asemenea, prezentatorul a precizat că pentru ca un mariaj să funcționeze este nevoie de echilibru și sens.

“Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă. Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp.”, a spus Mihai Moraru, pentru ego.ro.

Citeşte şi: Cum a reușit Mihai Morar să slăbească 15 kilograme, fără a ține vreo dietă minune

Finalul lui 2022 a fost unul greu pentru familie lui Mihai Morar. Realizatorul matinalului Morning ZU și familia sa au fost nevoiți să meargă de Crăciun la spital, la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” din București. Din păcate, fetița cea mică a avut probleme de sănătate și a trebuit internată.

Mihai Morar a postat o fotografie alături de soție, de gemenele lor, Mara și Cezara, care stau alături de micuța Roua, pe patul din spital.

„Anul ăsta nu am putut face Crăciunul acasă, dar am făcut din Crăciun…acasă. Prin ferestruica unui salon de spital intră, uneori, mai multă Lumină decât prin vitraliile unora dintre catedrale. Sau, cum îmi spunea Părintele Necula în Ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă. Crăciun cu Pace și Bine”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.