Mihai Neşu a susţinut prima conferinţă de presă de la accidentarea din mai

Mihai Neşu a primit de la patronul echipei, Frans van Seumeren, o ofertă concretă de muncă: scouter pentru FC Utrecht.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 14:36
Mihai Neşu a susţinut prima conferinţă de presă de la accidentarea din mai

Mihai Neşu a susţinut prima conferinţă de presă de după accidentarea suferită în luna mai şi şi-a lansat fundaţia care îşi doreşte să ajute persoanele cu handicap din România.

Imediat după ce m-am trezit din operaţie mi-am dat seama că nu mai pot juca fotbal. M-am gândit la ce pot face în continuare cu viaţa mea şi aşa a venit şi ideea acestei fundaţii. Am făcut aceasta fundaţie pentru ca oamenii sunt alături de mine şi, cu sprijinul lor, putem ajuta oameni care au nevoie. Vreau să ajut oamenii cu handicap din România să aibă o viaţă cât de cât normală, să se integreze, să meargă la şcoli normale. Aceste lucruri nu sunt normale în acest moment deoarece la şcoli, la muzee, la cinema sunt scări doar pentru oameni fără handicap. Voi munci din greu pentru această fundaţie. Nu vreau să rămână ca alte mii de fundaţii, vreau să însemne ceva„, a declarat Mihai Neşu.

În vară va fi organizat un meci amical între Steaua şi FC Utrecht, banii obtinuţi de pe urma vânzării biletelor urmând a se duce în contul fundaţiei Mihai Neşu.

Meciul de deschidere de anul următor al lui Utrecht va fi cu Steaua, aici în Olanda. Rămâne de văzut dacă se va putea organiza şi un meci cu „U” Cluj. Cel cu Steaua din luna august este sigur şi va avea loc”, a precizat Neşu.