Mihai Neşu, alături de Steaua, înaintea meciului cu Ajax, din Liga Europa FOTO

Steaua se află în Olanda încă de duminică. "Roş-albaştrii" s-au cazat şi s-au antrenat la Utrecht în vederea meciului cu Ajax Amsterdam, de joi, din 16-imile Europa League, şi nu puteau rata ocazia de a se întâlni cu Mihai Neşu.

13 feb. 2013, 08:33
Mihai Neşu, alături de Steaua, înaintea meciului cu Ajax, din Liga Europa FOTO

Fostul fotbalist Mihai Neşu s-a întâlnit cu jucătorii Stelei la Utrecht. Imobilizat într-un scaun cu rotile după accidentul suferit pe 10 mai 2010, când şi-a fracturat coloana vertebrală în zona cervicală în urma unui duel cu un coechipier la antrenament, Neşu a asistat la primul antrenament susţinut de „roş-albaştri” în Olanda şi s-a fotografiat alături de întreaga echipă a Stelei şi s-a întreţinut minute întregi cu managerul Mihai Stoica, cu care se află în relaţii bune de pe vremea când evolua în tricoul roş-albastru.

Rămas doar un fin observator al fotbalului după accidentul care i-a schimbat viaţa, Neşu le-a vândut, probabil, steliştilor şi câteva ponturi despre cum să abordeze partida cu Ajax.

Mihai Neşu va fi alături de stelişti şi la meciul cu Ajax, urmând să ia loc chiar în loja reginei de pe stadionul din Amsterdam.