Decizie RADICALĂ luată de MIHAI NEŞU. „Aşa a vrut DUMNEZEU!”

Mihai Neşu se află de la începutul lunii mai la Mănăstirea Vatopedu de la Muntele Athos şi se gândeşte serios să ia o decizie care să-i schimbe viaţa.

14 mai 2015, 12:27

Mihai Neşu, care a rămas imobilizat în scaunul cu rotile în urmă cu patru ani, ia în calcul decizia de a-şi întoarce faţa spre cele sfinte. Apropiaţii lui au povestit că vizita la muntele sfânt din Grecia l-a marcat profund.

Mihăiţă Neşu se retrage la o mănăstire de pe muntele Athos. Ce l-a făcut să ia această decizie

„Mihăiţă are caracterul unui om puternic şi gândeşte înţelept. A ajuns să înţeleagă că aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Rămas fără familie, simte că locul său e într-un astfel de lăcaş. Călugării s-au gândit şi la o activitate, Neşu poate ţine predici despre viaţă, determinare şi sport”,  au declarat apropiaţii fostului fotbalist pentru Fanatik.

Călugării de la Vatopedu nu îl scapă din ochi şi au grijă să-i fie bine: „Îi asigură îngrijirea personală, îl iau la toate slujbele, încă de la 3 dimineaţa, îi dau de mâncare şi îl ajută să se integreze. A văzut toate locurile importante, printre care şi o grotă sfântă, unde a dormit peste noapte”.

Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook. „Merită o viaţă demnă”