Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook. „Merită o viaţă demnă”

Mihai Neşu luptă în continuare pentru a-şi reveni după ce un teribil accident suferit la un antrenament al echipei FC Utrecht l-a ţintuit într-un scaun cu rotile în urmă cu aproape cinci ani. Fostul fotbalist nu se concentrează însă doar pe problemele sale, ci încearcă, prin intermediul fundaţiei care-i poartă numele, să sprijine şi alte persoane cu afecţiuni similare.

RomaniaTV.net
04 mai 2015, 07:42
Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook. „Merită o viaţă demnă”

Mihai Neşu a postat pe pagina de Facebook a fundaţiei care îi poartă numele un mesaj emoţionant prin care cere sprijin pentru persoanele care, ca şi el, suferă de probleme locomotorii în urma unor afecţiuni sau a unor accidente.

Dragi prieteni ai Fundatiei Mihai Nesu,

În ultima vreme în urma citirii a foarte multe mailuri primite din țară nu o dată ne-am gândit: cum ar fi dacă 1000 de oameni ar dona 1 Ron pe săptămână, cum ar fi dacă 10 000 de oameni ar dona 1 Ron pe lună? Pe Facebook avem peste 48000 de susținători.

Sigur, 1 Ron e o suma atât de mică, dar ar putea oferi șansa unor copii să își continue terapiile, ar putea susține activitatea caritabilă a unui centru de recuperare, ar putea achita niște cutii de lapte pentru un copil care se hrănește doar cu acel lapte, ar putea încuraja proiecte care transforma viața persoanelor cu dizabilități.

Pentru că toții copiii cu dizabilități și toate persoanele care la un moment dat au suferit un accident merită în continuare o viață demnă. Împreună putem schimba lumea în care trăim!„, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Fundaţiei „Mihai Neşu”.

Pe site-ul Fundaţiei „Mihai Neşu” a fost implementat un sistem de donații online, prin care doritorii pot alege cauza pe care vor să o susţină donând fie o sumă predefinită, fie orice sumă doresc.

Pe lista cauzelor ce pot fi susţinute se află şi cea a Centrului pentru copii cu dizabilități Oradea, care se află în prezent în renovare, urmând să fie redeschis în curând.