Mihai Neşu este în DOLIU: „Dumnezeu să te primească în Rai!”. A murit la doar 28 DE ANI de LEUCEMIE

Mihai Neşu este în doliu după ce Vasile Bâlc, un tânăr de doar 28 de ani, terapeut la fundația fostului fotbalist, a murit din cauza unei boli necruţătoare.

06 iul. 2020, 17:24
Mihai Neşu este în DOLIU: „Dumnezeu să te primească în Rai!”. A murit la doar 28 DE ANI de LEUCEMIE

Vasile Bâlc a fost diagnosticat cu leucemie în decembrie 2019, iar în ciuda eforturilor medicale şi financiare nu a mai putut fi salvat. Mihai Neşu a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

Dries Mertens, în vizită la Mihai Neşu. Starul belgian al lui Napoli, şocat de România: „Am mers acolo să văd cu ochii mei!”

Dragi prieteni,

Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.

Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.

Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim 🙂 Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre.

Vasile a plecat in urma cu cateva minute dintre noi. Va multumim pentru toate gandurile bune.

Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”, a scris Mihai Neşu.