MIHAI NEŞU îşi donează ziua de naştere copiilor cu DIZABILITĂŢI

Mihai Neşu a lansat pe 15 februarie 2017, prin fundaţia sa, campania "Dăruieşte Speranţa", dedicată în totalitate copiilor cu dizabilităţi. Românii sunt invitaţi să fie alături de fostul fotbalist în misiunea sa de a-i ajuta pe copii să îşi continue terapiile în cadrul Centrului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea.

17 feb. 2017, 07:52
MIHAI NEŞU îşi donează ziua de naştere copiilor cu DIZABILITĂŢI

Mihai Neşu oferă încă o lecţie de viaţă. Fostul fotbalist a făcut un gest emoţionant şi îşi donează ziua de naştere copiilor care au nevoie de terapie pentru a putea trece peste problemele locomotorii.

Duminică, 19 februarie, este ziua de naștere a lui Mihai Neșu. Cei care vor să ajute Fundaţia Mihai Neşu pot dona 2 euro dând un SMS la numărul 8838 (serviciu valabil în reţelele Vodafone, Telekom şi Orange) până la data de 14 mai.

„Prin această campanie oricine poate dona 2 euro printr-un simplu SMS gol trimis la numărul 8838. Sumele donate vor fi folosite pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi neuromotorii, continuitatea Centrului de recuperare Sfântul Nectarie şi perfecţionarea terapeuţilor prin cursuri de specializare de ultimă generaţie”, arată un comunicat al Fundaţiei Mihai Neşu.

În cadrul Centrului de recuperare Sfântul Nectarie, înfiinţat şi susţinut de Mihai Neşu, 45 de copii beneficiază zilnic de terapii precum: kinetoterapie, terapie ocupaţională, logopedie, hidroterapie şi Therasuit.

„Cu ajutorul vostru mai mulţi copii pot beneficia de terapii. Fiecare putem contribui cu puţin la o societate sănătoasă, în care toţi oamenii sunt respectaţi şi au şanse egale de dezvoltare. Puţinul fiecăruia este mult pentru copiii cu dizabilităţi neuromotorii”, transmite Mihai Neşu.