Mihai Neşu, mesaj emoţionant: „Sper să ne bucurăm împreună”

Steaua 1986 şi Steaua 2006 vor juca un meci caritabil luni, la Sala Polivalentă din București. George Ogăraru şi Clubul Sportiv al Armatei sunt cei care organizează evenimentul care are două scopuri: sărbătorirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni şi strângerea de fonduri pentru ca Mihai Neşu să-şi poată continua tratamentul.

08 mai 2016, 10:00
Mihai Neşu, mesaj emoţionant: „Sper să ne bucurăm împreună”

Au trecut cinci ani de când viaţa lui Mihai Neşu s-a schimbat tragic. A rămas paralizat după o accidentare suferită la un antrenament al lui Utrecht.

„Bichonul” nu a fost uitat de foştii săi colegi, care vor organiza un eveniment pentru strângere de fonduri. Luni, la Sala Polivalentă, multe vedete din fotbalul românesc şi-au anunţat prezenţa pentru a-l susţine pe Neşu.”Le mulţumesc tuturor celor prezenţi şi tuturor celor care se gândesc încă la mine. Evenimentul e o mare dovadă de dragoste din partea tuturor. Mă aştept să vină cât mai multă lume pentru că oamenii au dat dovadă că în astfel de momente se unesc. Sper să ne bucurăm împreună de tot ce se va întâmpla mâine”, a spus „Bichonul” în cadrul conferinţei de presă dinaintea evenimentului de luni.

În urmă cu cinci ani, Mihai Neşu a suferit un accident la coloana vertebrală, în urma căruia a rămas paralizat aproape complet. De atunci şi până astăzi, fostul fundaş urmează un program de tratament şi terapie în SUA, iar organizatorii evenimentului caritabil vor direcţiona banii proveniţi din bilete pentru acoperirea acestor costuri.