Mihai Neşu s-a apucat de o meserie nouă, la 8 ANI de la accidentul care l-a ţintuit în SCAUNUL CU ROTILE

Mihai Neşu s-a apucat de o meserie nouă, a dezvăluit cel mai bun prieten al său, George Ogăraru.

30 iun. 2019, 13:00
Mihai Neşu s-a apucat de o meserie nouă, la 8 ANI de la accidentul care l-a ţintuit în SCAUNUL CU ROTILE

Mihai Neşu a suferit acum opt ani o fractură a unei vertebre, în timpul unui antrenament al lui FC Utrecht, şi a rămas paralizat. De atunci, nu numai că n-a renunțat la luptă, dar a găsit mereu resurse pentru a se motiva și pentru a spera că poate va mai trăi ziua în care să se poată mișca mult mai lejer. Una dintre noile sale pasiuni, care-l face să uite de necazuri, este designul interior.

Mihai Neşu, postare emoţionantă la 8 ani de la accidentarea care l-a ţintuit în scaun cu rotile. „Slavă lui Dumnezeu pentru toate” FOTO

„Bucuriile lui sunt simple. Sunt acele momente simple ale zilei. Se trezește, merge la sală, lucrează, vede copiii aceia din cadrul fundației. Fundația e practic motorul lui, îl face să meargă mai departe! Proiectele, mai nou designul…, își dorește foarte mult să dea curs pasiunii lui. Asta a lucrat înainte de fotbal, la arte. Face design de interior, are foarte multe de făcut și le face foarte bine”, a spus George Ogăraru.

Mihai Neşu, mărturii emoţionante: „Am avut clipe când simţeam că nu mai pot, clipe în care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume”

„Suntem mândri de ceea ce face Mihai Neşu în condiția lui, este un adevărat exemplu! Avem multe exemple în țara asta. Trebuie să le scoatem în evidență, să le vadă și oamenii. Prea sunt ascunse exemplele, la fel liderii, la noi în țară. În schimb, sunt promovate tot felul de alte lucruri”, a mai spus George Ogăraru.