MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR

Drama fostului jucător al Stelei, MIHAI NEŞU (31 de ani), a făcut înconjurul Europei în primăvara lui 2011. Pe 10 mai, fundaşul s-a accidentat grav în timpul unui antrenament al lui FC Utrecht şi de atunci a rămas ţintuit într-un scaun cu rotile. Procesul său de recuperare s-a derulat inclusiv în SUA, unde a fost tratat de un specialist de origine română, care l-a tratat mai bine de un an şi pe Michael Jackson.

20 mai 2014, 08:43
MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR

MIHAI NEŞU îşi duce de mai bine de trei ani viaţa într-un scaun cu rotile. Fostul fotbalist nu a renunţat însă la luptă şi speră ca într-o zi să se poată ridica şi să meargă din nou. Speranţele îi sunt întreţinute şi de unul dintre specialiştii care l-a tratat în SUA.

Medicul Ionache Alexie, originar din Craiova, a vorbit pentru SportNews.ro despre situaţia lui MIHAI NEŞU. „Eu am tratat peste 10.000. de pacienţi în cariera mea, din foarte multe ţări. Mihai a fost unul dintre cei care şi-a lăsat o amprentă foarte plăcută asupra mea. Este normal să fi fost trist şi îngândurat, dar îmi dădea impresia unui luptător. Un tip foarte disciplinat şi încrezator în şansele sale pentru viitor. Spera ca medicina să descopere tratamente adecvate pentru condiţia sa„, a spus medicul oltean.

Mai mult, medicul spune că MIHAI NEŞU îşi poate reveni: „Există cercetări care se fac în domeniul reparării nervilor secţionaţi. O companie specializată a reuşit să reconecteze nervi periferici secţionaţi în accidente şi acum pacienţii pot din nou să meargă. Este puţin mai complicat  pentru nervii secţionaţi din coloana vertebrală, dar eu sper ca în viitorul apropiat să se spargă gheaţa şi în acest domeniu. Cred în recuperarea lui. Mihai este tânăr, are un organism puternic, o inimă de adevărat sportiv. Plămânii lui sunt foarte buni, la fel şi toate celelalte organe. Este foarte bine că poate respira singur„.

Citeşte şi Lovitură groaznică pentru Mihaiţă Neşu: Mama lui a murit

Totodată, medicul Ionache Alexie a vorbit şi despre colaborarea sa cu Michael Jackson, care s-a derulat cu patru ani înainte de moartea megastarului. „L-am cunoscut pe Michael Jackson la un hotel din Las Vegas. Eu, împreună cu alt medic, veneam la toate urgenţele de la acest hotel.  Michael m-a chemat pentru un control de rutină şi pentru că îşi dorea să aibă mereu un doctor lângă el, care să supravegheze şi starea de sănătate a copiilor lui. Aşa ne-am cunoscut şi atunci el mi-a propus să-i fiu doctor personal. Am avut o prietenie frumoasă şi am bătut palma pentru turneul pe care şi-l programase pentru 2005, care a fost însă anulat din cauza procesului în care a fost implicat„, a povestit medicul român, pentru SportNews.ro.

Citeşte şi Mihăiţă Neşu a luat cea mai GREA decizie. Şi-a dus SOŢIA în faţa notarului