Mihăiţă Neşu a luat cea mai GREA decizie. Şi-a dus SOŢIA în faţa notarului

MIHAI NEŞU a fost părăsit de soţie în urmă cu un an şi jumătate, însă de atunci niciunul dintre ei nu a depus actele de divorţ. Săptămâna trecută, fostul fotbalist a făcut primul pas, chemându-şi soţia la notar.

12 mai 2014, 16:37
Mihăiţă Neşu a luat cea mai GREA decizie. Şi-a dus SOŢIA în faţa notarului

MIHAI NEŞU a suferit în primăvara lui 2011 o accidentare foarte gravă, la antrenamentul lui FC Utrecht, de atunci fostul fotbalist ducându-şi existenţa într-un scaun cu rotile. Ulterior, el avea să primească o altă lovitură puternică, fiind părăsit de femeia pe care a iubit-o timp de 12 ani, Maria. De atunci, fostul fotbalist s-a închis foarte mult în sine, comunicând doar cu prietenii apropiaţi.

Deşi a trecut mai bine de un an şi jumătate de atunci, niciunul dintre cei doi soţi nu au înaintat actele de divorţ. Apropiaţii spun că Mihăiţă nu s-a simţit nici o clipă pregătit să facă acest pas, în timp ce motivele avute de Maria Neşu pentru a nu divorţa au la baza religia din care face parte.

Citeşte şi MIHAI NEŞU a ajuns la mânăstire

Potrivit cancan.ro, săptămâna trecută, după o lungă discuţie cu soţia să, cei doi au mers împreună la notar şi s-au despărţit oficial.

A fost un moment dificil pentru Mihai, mai ales că mama să a murit de curând. El, însă, este un om corect, aşa că a trebuit să facă şi acest pas. Având în vedere că a trecut prin atâtea cumpene, mă mir că are o stare bună. Este dificil, nu doresc nimănui să fie în locul lui„, a declarat un apropiat al lui Mihăiţă Neşu, pentru CANCAN.ro.

Citeşte şi Lovitură groaznică pentru Mihaiţă Neşu: Mama lui a murit