Mihai Neşu: Visez şi lupt pentru a recupera totul. Nu renunţ!

Imobilizat într-un scaun cu rotile de mai bine de un an, fostul jucător al Stelei şi al lui FC Utrecht, Mihăiţă Neşu, luptă în continuare, visând ca într-o zi să îşi revină complet.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 08:47

„Visez… şi lupt în continuare pentru a recupera totul… aştept acea zi… şi va veni… Nu renunţ niciodată”, este mesajul emoţionant postat de Neşu pe pagina sa de Twitter, însoţit de un montaj foto care îl ilustrează perfect.

Printre cei care i-au răspuns fostului fotbalist s-a numărat şi antrenorul olandez Dick Advocaat: „Bichonidis (id-ul de Twitter al lui Neşu, n.r.), îţi doresc cu adevărat tot norocul din lume şi tot ce ai nevoie pe acest drum dificil. Mă rog pentru tine să-ţi atingi obiectivul”.

Tot drept răspuns, Mihai Neşu a primit şi un mesaj de la fostul său coleg de la Utrecht, Dries Mertens. „Poţi să o faci!”, i-a scris Mertens lui Neşu, trimiţându-i şi un citat din Confucius: „Nu contează cât de încet mergi, atâta timp cât nu te opreşti”.

Mihai Neşu se află într-o clinică de recuperare din SUA, iar în urmă cu o lună el anunţa pe Twitter că, deşi nu a înregistrat niciun progres în procesul de recuperare, a început să îşi simtă corpul „mai puternic şi mai sănătos”.