Mihai Neşu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE. „Ce rost mai are viaţa asta?”

Mihai Nesu, ramas paralizat de la brau in jos dupa ce a suferit un accident in timpul unui antrenament cu FC Utrecht, a descoperit o noua viata, dincolo de lacrimi, disperare, depresie si ganduri de suicid.

11 mai 2017, 06:01
Mihai Neşu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE. „Ce rost mai are viaţa asta?”

Mihai Nesu a facut marturisiri emotionante intr-un interviu acordat emisiunii WOWBiz de la Kanal D.

„Eu am paralizat. Nu pot sa fac nimic. Pe Pamant e suferinta multa. Dupa accident iti pui anumite intrebari, ce s-a intamplat cu viata ta? Ce rost mai are viata asta? Nu sunt de piatra. Ramane sa lupt si sa continui viata”, a spus Mihai Nesu.

Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT de PAŞTE. Au trecut 6 ANI de la cumplitul accident VIDEO

Mihai Nesu si-a fracturat o vertebra cervicala, in timpul unui antrenament de acum sase ani, si a fost incapabil sa se mai miste de la gat in jos.

„Eu ma simt bine. Nu ma intristeaza trecerea timpului. O sa iau niste bomboane (n.r. aniversarea celor 6 ani de la accident). Chiar vorbeam si cu Mihai, prietenul meu care are grija de mine, sa ma inscrie la clasa 0.
Vreau sa le multumesc tuturor celor care se gandesc la mine, celor care ma ajuta si care ajuta fundatia. Fara ei nu ar fi existat fundatia Mihai Nesu. Eu am paralizat, nu pot sa fac nimic, dar uite ca Dumnezeu are puterea si printr-un om paralizat sa creeze ceva deosebit”, a mai spus fostul fotbalist.

Mihai Neşu a împlinit 34 de ani. Ce a apărut pe pagina sa la aproape 6 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa

Anii ce-au urmat nu au fost usori pentru fostul fotbalist, iar loviturile au venit una dupa alta. In anul 2014, ambii parinti ai lui au murit: „Nu e un lucru placut, dar e un lucru firesc. Parintii mei erau si mai in varsta. Dumnezeu are un plan cu oricine, chiar daca la inceput nu ne dam seama ce se intampla cu noi”.

„Cel mai simplu e sa te lasi in mainile Domnului si sa accepti ceea ce ti se intampla. Cand eram sanatos aveam alte ganduri, nu era cu picioarele pe pamant, dar au ajuns sa mi se intample niste lucruri extraordinare si pe care le consider daruri de la Dumnezeu. Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ca cel mai mare dar primit de la Dumnezeu este suferinta si boala. Asa ca eu incerc sa multumesc pentru ce imi este dat si sa imi dea putere sa trec peste fiecare zi”, a mai spus Mihai Nesu.