Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare mai bătrân cu 25 de ani și este de nerecunoscut

Mihai Onilă este de nerecunoscut, după ce timp de 39 de zile nu a mâncat absolut nimic. În încercarea sa de a-și detoxifia corpul, fostul cântăreț de la Axxa a decis ca timp de 40 de zile să țină un post cu apă.

22 feb. 2024, 13:46

Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Se pare că rezultatele postului cu apă nu au fost cele la care se aștepta artistul și asta pentru că după 39 de zile în care nu a mai mâncat, corpul său a cedat și acum arată mai bătrân cu 25 de ani.

Citește și Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile! Cum reușește fostul solist al trupei Axxa: ”Sunt sub îngrijire energetică”

Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă!

Fanii fostului component al trupei Axxa sunt extrem de îngrijorați și de când acesta a început postul ei l-au sfătuit să renunțe pentru că va muri de foame.

”Ne vorbește dn rai?”, ”Sigur tu vorbești? Ce flori îți plac?”, ”Mâine nea Florin se va bucura de pahcet”, ”Arată bine, a prins culoarea cerii”, ”Chiar arăți foarte bine! Ți-a priit postul! Costumul de culoare să fie?”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit pe TikTok.

O perioadă lungă de timp, Mihai Onilă a ignorat mesajele răutăcioase pe care le-a primit din partea fanilor, însă de curând a decis să le dea o replică pe măsură cârcotașilor. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare că le va da block tuturor celor care l-au judecat pentru această alegere pe care a făcut-o.

”Anunț important pentru toți cei care sunt niște glumeți, niște clowni, niște bufoni, niște frustrați și care comentează foarte urât la clipurile mele. După o săptămână și ceva, după terminarea postului, chiar astăzi, miercuri, 21 februarie, vă anunț că îm momentul în care veți mai comenta glumeț, vă voi da direct raport și block”, a declarat Mihai Onilă.

Postul cu apă al lui Mihai Onilă se va încheia vineri, pe data de 23 februarie, atunci când se vor împlini cele 40 de zile. Însă, din păcate, rezultatele acestui stil de viață auster pe care l-a adoptat artistul și-au pus o amprentă nefastă pe chipul său și cu siguranță și asupra sănătății sale.

Citește și Mihai Onilă, noi detalii despre divorțul de soție. Membrul trupei Axxa a pierdut o sumă importantă de bani din cauza procesului de divorț: „Nu mă plâng că am pierdut banii”