Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile! Cum reușește fostul solist al trupei Axxa: ”Sunt sub îngrijire energetică”

Fostul cântăreț de la Axxa și-a schimbat modul de viață, motiv pentru care a decis să încerce tot felul de lucruri benefice pentru organismul său. De exemplu, Mihai Onilă a ales să țină post cu apă timp de 40 de zile! 

31 ian. 2024, 18:55

Artistul a împlinit 53 de ani pe data de 30 ianuarie, când se afla în a 28-a zi de post numai cu apă. La ceas aniversar, vedeta a donat un tort preparat de mama lui unui doritor.

Citește și Mihai Onilă, noi detalii despre divorțul de soție. Membrul trupei Axxa a pierdut o sumă importantă de bani din cauza procesului de divorț: „Nu mă plâng că am pierdut banii”

De aproape o lună de zile, Mihai Onilă își detoxifiază corpul consumând doar apă. Fostul cântăreț al trupei Axxa se află, deja, în a 28-a zi de post. Spune că a mai ținut post negru timp de 13 zile.

„De ziua mea de naștere nu am făcut nimic special. Am ieșit puțin la cumpărături și înapoi acasă. Simplu. Am petrecut cu familia și cu…apă. Sunt în a 28-a zi de post cu apă din postul de 40 de zile pe care îl țin în momentul de față”, a declarat Mihai Onilă, pentru viva.ro.

Mihai Onilă susține că a mai ținut o singură dată post negru multe zile la rând.

„Am mai ținut o dată doar 13 zile doar cu apă”, a mai spus Mihai Onilă.

”Sunt sub îngrijire energetică”

Mihai Onilă este de părere că cel care vrea să procedeze așa trebuie să fie pregătit din mai multe puncte de vedere, pentru a putea ține acest post negru doar cu apă.

„Eu sunt sub îngrijire energetică de aceea rezist. Și asta și promovez pe site-ul meu de terapeut, institutulomul.ro”, a mai declarat acesta, pentru Viva.ro.

Și, pentru că artistul, care acum este și terapeut, nu mai vrea să consume dulciuri. De altfel, el a donat una dintre prăjiturile aniversare, preparate chiar de mama sa.

„Tortul făcut de mama l-am donat. Da, bineînțeles că l-am donat”, a mai spus el, care anunțase donația tortului său pe Facebook.

 ”Vă salut cu respect și cu iubire! De ziua mea de naștere, fac cadou un TORT făcut în casă, de mama mea și de vărul meu bucătar profesionist!

Citește și EXCLUSV | Alexandru Rafila, adevărul despre postul intermitent! Cât de eficient și sănătos este, de fapt: ”Nu are legătură cu o nutriție rațională”

Tortul se poate ridica de la adresa: Strada Crinului, Nr 46B, casa 5, în sat Roșu Chiajna, până în ora 16.00! Dacă este cineva doritor, cu toată inima vi-l dăruiesc ! Menționez că tortul este făcut azi, proaspăt! Și dacă vă grăbiți mă puteți suna la..”, a scris Mihai Onilă pe Facebook, în prima parte a zilei sale de naștere.