Mihai Onilă s-a recăsătorit la 51 de ani. Cum arată soţia lui, Laura: „Sperăm să urmeze şi nunta”

Mihai Onilă s-a recăsătorit la 51 de ani. Laura se numeşte femeia care l-a făcut din nou să zâmbească pe fostul membru al trupei Axxa. În urmă cu câteva zile, cei doi au devenit oficial soţ şi soţie, în Belgia, acolo unde locuiesc acum.

21 mart. 2022, 22:31
Mihai Onilă s-a recăsătorit la 51 de ani. Cum arată soţia lui, Laura: „Sperăm să urmeze şi nunta”
Mihai Onilă s-a recăsătorit la 51 de ani

Mihai Onilă s-a recăsătorit la 51 de ani. După divorț, artistul și-a refăcut viața alături de Laura Drăgan, femeia care l-a făcut să simtă din nou fiorii dragostei. Aceștia au făcut doar cununia civilă și nu au stabilit când va avea loc și cununia religioasă, însă visează şi la o petrecere în România.

Citeşte şi: DRAMA familiei lui Mihai Onilă. Ce le-a spus micuţa Ioana cu puţin timp înainte să plece la îngeri

Mihai Onilă s-a recăsătorit la 51 de ani

Deşi a trecut prin momente grele în ultima vreme, şi-a pierdut fetiţa şi a divorţat de soţie, Mihai Onilă este recunoscător că a întâlnit din nou dragostea. Recent, s-au căsătorit civil şi vor să facă nunta,  însă mai aşteaptă puţin.

Pur şi simplu am înţeles că în fiecare zi când mă trezesc sunt o persoană nouă. Dacă fiecare dintre noi am înţelege acest lucru, am lăsa trecutul acolo unde aparţine, în trecut, am lăsa şi viitorul acolo unde aparţine, în viitor, şi ne-am ocupa sută la sută de sufletul nostru, din prezent. Eu asta am făcut.

Pe data de 19 martie ne-am căsătorit legal. Sperăm să urmeze şi nunta, dar, deocamdată viaţa noastră este ca un tăvălug, ajung foarte multe schimbări şi încercăm să ne ocupăm de fiecare pas cu pas, astfel încât să ajungem şi la acel moment, ca să hotărâm unde, cum şi ce facem. Dacă ne decidem să facem nuntă, va fi o petrecere românească în ţară„, a declarat Mihai Onilă, la Teo Show.

Laura, femeia care i-a readus zâmbetul pe buze artistului, a fost cea care l-a contactat pe Mihai, ca să urmeze nişte cursuri. Aşa au ajuns să se cunoască şi să se îndrăgosteasă.

Eu l-am contactat pe Mihai, ca să facem nişte cursuri Reiki, aşa l-am cunoscut. Mi s-a părut că îl cunosc de foarte mult timp. De fapt, mi-am dat seama că îl cunoşteam, dar nu ca şi artistul Mihai Onilă, pentru că fiind aici din 1999, nu am avut programe româneşti, ca să ştiu cine este Mihai Onilă. Dar sufletul lui îmi părea cunoscut. Pe data de 19 martie ne-am căsătorit legal.

Mihai m-a cerut de soţie foarte natural şi foarte simplu, în pat, eu mă uitam pe Facebook. S-a întors către mine şi mi-a zis: „Am uitat să îţi pun o întrebare foarte importantă, vrei să fii soţia mea?” Şi am zis „da”. Ştiam că acolo duce relaţia, pentru că amândoi ne doream lucrul ăsta, dar nu m-am gândit că acela este momentul când mă va cere de nevastă. El este un om foarte spontan şi exact asta a făcut„, a povestit Laura.