Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun. E frustrant și se simte frica, încă”

Mihai Petre a rămas marcat de experienţa Asia Express. Dansatorul a participat la emisiune alături de soţia lui, Elvira, şi mărturiseşte că nu se aştepta să fie atât de greu. După revenirea în țară, cei doi au povestit cum au trăit experiențele din aventura vieții lor.

01 aug. 2021, 08:43
Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun. E frustrant și se simte frica, încă”
Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express

Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express. Celebrul dansator a mărturisit că realitatea l-a lovit, în Asia. Cel mai greu le-a fost să găsească transport și cazare, iar situaţia a fost îngreunată de situaţia pandemică în care ne aflăm.

Citeşte şi: Mihai Petre dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care a fost dat afară de la PRO TV. „Ştiam cu câteva zile înainte”

Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu ‘din lacrimă, ci dintr-o ‘mare mizerie, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: ‘OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu‘, a spus Mihai Petre pentru a1.ro.

Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express

Deşi i-a fost greu și a trecut prin momente dificile, Mihai Petre este convins că va rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri ale sale.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul.

Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie!

Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…)

Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain. Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini„,  a mai mărturisit dansatorul.