Mihai Petre pleacă din juriul de la Românii au talent. Cine îi va lua locul

Mihai Petre părăseşte emisiunea "Românii au talent", după două sezoane de la revenirea în show. Locul său în juriul emisiunii va fi luat de actriţa Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, scrie TVMania.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 12:29

Mihai Petre a anunţat plecare din juriul „Românii au talent” printr-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găsi la masa juriului.

Mulțumesc @pavelbartos @smiley_omul @andra, @andimoisescu, @f.calinescu, mulţumesc întregii echipe @romaniiautalent, @protv_romania, şi vouă, cei care aţi confirmat de fiecare dată că Românii Au Talent este fără îndoială cel mai bun show-ul de entertainment din România.

Mult succes în noul sezon şi în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a scris Mihai Petre pe Instagram.

Mesajul lui Mihai Petre despre plecarea de la Românii au talent

Potrivit Paginademedia, Mihai Petre a jurizat în ultimele două sezoane alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra. El a revenit, din nou la masa juriului, după patru ani de la prima plecare, din 2014. În 2018, se întorcea pe locul lăsat liber de Mihaela Rădulescu.

Actriţa care îi ia locul lui Mihai Petre la „Românii au talent”

Locul lui Mihai Petre la masa juriulu va fi luat de de actriţa Alexandra Dinu, fosta producătoare a emisiunii ProMotor în 2004, conform TVMania. De-a lungul carierei, a jucat în zece seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Alexandra Dinu a fost căsătorită la începutul anilor 2000 cu fotbalistul Adrian Mutu.