Mihai Răzvan Ungureanu ar putea candida la Primăria Iaşi

Mihai Răzvan Ungureanu ar putea intra în cursa pentru Primăria Iaşi. Filiala PDL şi-l doreşte candidat şi îi promite susţinere totală. Fostul premier este aşteptat să ia o decizie până marţi. "Am putea asista la modelul Băsescu: de la Primărie la Preşedinţie", a declarat pentru România TV deputatul Marius Spînu, preşedintele organizaţiei municipale PDL Iaşi.

RomaniaTV.net
29 apr. 2012, 13:25
Mihai Răzvan Ungureanu ar putea candida la Primăria Iaşi

Mihai Răzvan Ungureanu ia în calcul posibilitatea de a se înscrie în competiţia electorală de la Iaşi, candidând la funcţia de primar al Iaşului, scrie flacaraiasiului.info, citând surse din cercul de apropiaţi ai premierului.

Potrivit sursei citate, o posibilă candidatură a lui MRU a fost dezbătută la vârful PD-L, urmând ca Ungureanu să dea un răspuns.

Preşedintele organizaţiei municipale PDL Iaşi, deputatul Marius Spînu, a confirmat pentru România TV varianta unei candidaturi a lui Ungureanu la Primăria Iaşiului.

Spînu a spus că au existat discuţii la nivelul membrilor filialei privind oportunitatea ca fostul premier să candideze la Iaşi. „Dacă domnul Ungureanu s-ar gândi la o astfel de candidatură, i-am acorda sprijinul total al organizaţiei municipale şi a celei judeţene. Am putea asista la modelul Băsescu: de la Primărie la Preşedinţie„, a declarat Spînu.

PDL are deja stabilit un candidat pentru Primăria Iaşiului, deputatul Nicuşor Păduraru, însă Spînu a arătat că acesta „s-ar retrage fără probleme şi l-ar susţine” pe Ungureanu dacă acesta se decide să candideze.

Spânu a mai precizat că aşteaptă o decizie a lui Ungureanu până marţi când organizaţia va depune listele de candidaţi la Biroul Electoral Municipal.

Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a fost demis vineri, în urma adoptării moţiunii de cenzură a USL.

După vot, Ungureanu declara că este onorat că a avut posibilitatea să conducă Guvernul. „Nu mi-am spus ultimul cuvânt!”, spunea MRU.