Mihai-Răzvan Ungureanu: Nu am niciun fel de emoţii în privinţa unei moţiuni de cenzură

Premierul Ungureanu a declarat, duminică, că nu are niciun fel de emoţii în privinţa unei moţiuni de cenzură a Opoziţiei, scrie agerpres.ro.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 10:42
Mihai-Răzvan Ungureanu: Nu am niciun fel de emoţii în privinţa unei moţiuni de cenzură

„De niciun fel nu am emoţii. Aştept momentul în care, în calitate de destinatar al moţiunii mă voi putea adresa Parlamentului şi, în acelaşi fel, întregii ţări”, a declarat premierul, care a efectuat o vizită pe şantierul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti.

Mihai-Răzvan Ungureanu a precizat că „această moţiune atacă probleme care vizează activitatea guvernamentală, dar care trebuie tratate şi în manieră de principiu şi în materie de detalii tehnice”.

În ceea ce priveşte o posibilă majorare a salariilor, Ungureanu a spus că va da vestea la momentul potrivit. În plus, Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat că, în ceea ce-l priveşte, nu are cunoştinţă despre o eventuală invitaţie la o şedinţă a conducerii PNL.

Mircea Duşa, liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor, a depus miercuri, în numele Opoziţiei, moţiunea de cenzură cu titlul „Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!”, la Cabinetul preşedintelui acestui for legislativ.