Mihai Răzvan Ungureanu, până la 2 noaptea în Guvern VIDEO

Guvernul condus de Mihai-Răzvan Ungureanu a pierdut, vineri, încrederea Parlamentului. Fostul prim-ministru a rămas vineri noaptea până aproape de ora două la Palatul Victoria. Fostul şef al executivului nu a vorbit cu presa la ieşirea din Palatul Victoria.

RomaniaTV.net
28 apr. 2012, 07:02
Mihai Răzvan Ungureanu, până la 2 noaptea în Guvern VIDEO

Mihai Răzvan Ungureanu a stat timp de mai multe ore în clădire doar cu angajaţi ai guvernului. La plecare, fostul premier şi-a luat şi bagajele. Şi nu au fost puţine. Şi-a strâns lucrurile personale în două genţi, informează România TV.

Fostul şef al executivului nu a vorbit cu presa la ieşirea din Palatul Victoria. El a plecat de la Guvern cu o maşină de serviciu.

Guvernul condus de Mihai-Răzvan Ungureanu a pierdut, vineri, încrederea Parlamentului, care a adoptat, cu 235 de voturi pentru, moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, deschizând astfel calea desemnării unui nou premier.

Traian Băsescu l-a desemnat pe Victor Ponta, preşedintele PSD, ca premier al României, în urma trecerii moţiunii „opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!”.