Mihai Şora, de negăsit, la o lună de când soţia sa a publicat un mesaj în care se înţelege că filozoful are coronavirus

Publicat: Sâmbătă, 25 Aprilie 2020 15:43 // Actualizat: Sâmbătă, 25 Aprilie 2020 22:32 // Sursa: romaniatv.net

A trecut mai bine de o lună de zile de când soția filosofului român Mihai Șora a lansat un val de confuzie printre români. Luiza Șora a postat pe 24 martie un mesaj amiguu, prin care a lăsat să se înţeleagă că atât ea, cât şi soţul ei, sunt confirmați cu coronavirus.

"Pozitivi, amândoi. Și doar Dumnezeu, în mare mila Sa", este mesajul scris de Luiza Şora, pe 24 martie, pe Facebook.

Citește și: Soţia lui Mihai Sora a stârnit un val de îngrijorare după ce a lasat să se înteleagă ca filosoful ar fi testat "pozitiv"

Pe pagina de Facebook a lui Mihai Șora nu există nicio referire la infectarea cu coronavirus. Filosoful a postat un text duios cu două ore înaintea mesajului criptat al soției sale, tot pe 24 martie. 

„A venit iarna. Văd o pojghiță de zăpadă pe acoperișul caselor: avea, așadar, dreptate copacul de sub fereastră să aștepte cuminte și să nu înflorească. 18 grade în cameră. Într-o vreme, în anii ceaușismului, eram meșter în instalații din perne, pături și țoluri perfect îmbinate în jurul biroului; gândul meu pios se îndrepta, de fiecare dată, către poporul eschimos, de la care am învățat alcătuirea culcușului. Merg acum să aduc ghivecele din balcon în casă, iar apoi, cu permisiunea dumneavoastră, mă retrag în micul meu iglu, la citit și desenat”.

În decursul acestei luni, cititorii filosofului i-au cerut, prin mai multe mesaje, să dea un semn de viață și să lămurească situația. Cu toate acestea, cei doi soți nu revenit cu precizări, nemaipostând nimic pe rețelele de socializare.

Curios este faptul că între 18-24 martie, cei doi au postat în fiecare zi unul sau mai multe mesaje. Mai exact, Mihai Șora a postat 15 texte, iar soția sa 6. Între 1 și 24 martie, n-a existat nici măcar o zi în care Mihai Șora să nu posteze un text pe pagina sa de Facebook, dar au fost zile în care a publicat și câte 4-5 texte.

De asemenea, și pe contul de Facebook al fiului celor doi, Tom, un artist stabilit în Germania, au apărut mai multe mesaje în care acesta a fost întrebat în nenumărate rânduri despre starea de sănătate a părinților săi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus filosof Luiza Sora mesaj Mihai Șora Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H