Mihai Şora îl atacă pe Florin Cîţu, după demiterea lui Vlad Voiculescu: „Dacă nu faci față presiunilor securiștilor, poate nu ai anvergura postului pe care îl ocupi”

Mihai Şora îl atacă pe Florin Cîţu, după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Filozoful îi transmite premierului României, că poate nu merită să fie la conducerea guvernului, dacă nu face faţă presiunilor "securiștilor".

14 apr. 2021, 13:36
Mihai Şora îl atacă pe Florin Cîţu, după demiterea lui Vlad Voiculescu: „Dacă nu faci față presiunilor securiștilor, poate nu ai anvergura postului pe care îl ocupi”
Mihai Şora îl atacă pe Florin Cîţu

Mihai Şora îl atacă pe Florin Cîţu. Scriitorul a făcut o posatre pe pagina sa de Facebook, unde îşi exprimă părerea vizavi de demiterea ministrului Sănătăţii. Mesajul îi este adresat direct lui Florin Cîţu şi spun că poate „umerii tăi sunt prea strâmți pentru costumul îmbrăcat, iar osatura prea fragilă pentru povara pe care ești chemat s-o duci”.

Citeşte şi: Prinţul Philip a murit. Mihai Şora, mesaj emoţionant: Un băieţel nevoit să înveţe de timpuriu rigoarea, inflexibilitatea unor reguli, stăpânirea de sine

Mihai Şora îl atacă pe Florin Cîţu

Dacă tu, premierul României, nu faci față presiunilor securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate, dacă te lași convins de corupții din PSD și PNL, de vocile isterice din stradă, de populismul deșănțat al unor politicieni iresponsabili, și faci ce-ți dictează ei, nu conștiința ta, atunci poate că nu ai anvergura postului pe care îl ocupi, mai cu seamă în vremurile acestea grele; poate că umerii tăi sunt prea strâmți pentru costumul îmbrăcat, iar osatura prea fragilă pentru povara pe care ești chemat s-o duci„, a scris Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.

Dacă tu, premierul României, nu faci față presiunii securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate, dacă…

Publicată de Mihai ȘORA pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Filosoful Mihai Şora crede că pandemia va readuce armonia în societate

Mihai Şora

a reuşit să identifice o parte bună a acestei pandemii. Într-un mesaj pe Facebook, acesta spune că lupta cu virusul ar putea aduce armonia în societate.

Filozoful s-a declarat impresionat de faptul că, odată cu începerea etapei a doua a campaniei de vaccinare, mulţi tineri  încearcă să-și înscrie părinții și bunicii pe platforma de vaccinare. Filosoful este de părere că acesta este un semn al refacerii armoniei din societate.

Mihai Șora cosideră că marele câștig al războiului cu virusul SARS CoV 2 este că oamenii redescoperă solidaritatea. „Din tot ce citesc despre platforma buclucașă, ceea ce m-a emoționat nespus este că mulți copii își înscriu părinții și bunicii. Și mă gândesc că, în toată răutatea lui, virusul acesta ne va ajuta, poate, să refacem țesutul social, legăturile dintre oameni, solidaritatea și armonia dintre generații. Nu e puțin lucru, mai ales într-o țară ca a noastră, răvășită de atâtea vrăjmășii”, scrie în mesajul de pe Facebook al filozofului Mihai Șora.