MIHAI STOICA a făcut cerere de ELIBERARE. Portiţa găsită de managerul Stelei

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

10 mart. 2014, 13:34
MIHAI STOICA a făcut cerere de ELIBERARE. Portiţa găsită de managerul Stelei

Vestea că „greii fotbalului” au ajuns după gratii i-a şocat pe mulţi. Toată lumea aşteaptă acum mişcările avocaţilor celor 8 inculpaţi. Cel care a spart gheaţa şi a îndrăznit să facă cerere către instanţă este managerul echipe Steaua, Mihai Stoica.

A îndurat umilinţa să fie luat de acasă, cu cătuşe la mâini şi dus direct în Penitenciarul Rahova. Acum, Mihai Stoica îşi încearcă norocul în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti. Pe 7 martie, apărătorii lui „Meme” au depus o cerere care are ca obiect intervenirea unei legi penale noi. Mai exact, managerul vrea să profite de schimbările codului penal, conform căruia, fapta pentru care el a fost condamnat nu mai există în noua legislaţie. Dacă va avea succes sau nu, Stoica va afla pe 17 martie, atunci când a fost stabilit primul termen.

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani şi şase luni pentru două infracţiuni de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi doi ani interzicerea drepturilor constând în calitatea de reprezentant al unui club de fotbal. Curtea de Apel i-a aplicat inculpatului Mihai Stoica pedeapsa cea mai grea, de trei ani şi şase luni de închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor constând în calitatea de reprezentant al unui club de fotbal pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei închisorii. Decizia de marţi a Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.