Mihai Stoica după derby-ul cu Dinamo: Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

13 sept. 2021, 10:30
Mihai Stoica după derby-ul cu Dinamo: Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a notat, luni, într-un mesaj postat în social media, că nu este “niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut”, el menţionând că speră ca Dinamo să se salveze.

“Cu riscul de a dezamăgi suporterii stelişti care aşteaptă ironii din partea mea, nu voi face aşa ceva, din mai multe motive.

FCSB – DINAMO 6-0. Scor de tenis în derby de România după o decizie controversată a arbitrului
1. Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave şi pot surveni oriunde şi oricând. Sper să reuşească să se salveze şi chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziţii şi cu suporterii atât de aproape. Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo şi Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste şi restricţii) o confirmă.

2. Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mişto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut şi, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram aşa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost.

Anamaria Prodan, implicată în afaceri cu cămătarii. Numele ei este menționat în stenograme DNA
3. Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe şi – probabil, după meciurile de azi – în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman şi Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient.

Prefer să-i felicit pe toţi cei care au contribuit la cea mai mare diferenţă de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toţi membrii staff-ului, cei care au contribuit substanţial din Peluza Nord şi tribune şi să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aştepta”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook.

Cu riscul de a dezamăgi suporterii steliști care așteaptă ironii din partea mea, nu voi face așa ceva, din mai multe…

Posted by Mihai Stoica on Sunday, September 12, 2021

Iordănescu: Scorul este pentru suporteri, punctele sunt pentru echipă

“Nu ne aşteptam la acest scor, ne-am gândit să pregătim jocul cât mai bine. Mă bucură că echipa a avut o atitudine foarte bună. E ceva ce încercăm să reconstruim, spiritul, şi asta se poate cu conexiune totală între fani şi echipă şi ar trebui să ajute şi rezultatele. Sunt foarte multe puncte de recuperat, nu ne putem permite paşi greşiţi. Scorul este pentru suporteri, punctele sunt pentru echipă. Un rezultat care intră în istorie şi cu toţii băieţii su scris în seara asta o pagină frumoasă în istoria acestui derbi. E o seară bună, o seară frumoasă pentru noi. E un nou început. Încercăm din acest joc să construim o fundaţie pentru ceea ce urmează. Dacă aş spune că am pregătit mai special nu aş fi sincer. Am încercat să motivăm echipa, să creăm mai mult fotbal şi încerc să ţin echipa departe de orice fel de comentarii negative”, a spus Iordănescu la posturile care transmit Liga 1.

El a precizat că îl bucură faptul că golurile au fost înscrise de jucători diferiţi, însă a adăugat că echipa are nevoie ca jucătorii accidentaţi să revină.
“Proporţiile scorului reprezintă efectul jocului, un joc pozitiv, un joc creativ. E o seară bună, dar şi în momentele grele şi în cele foarte frumoase eu am fost echilibrat şi să mă gândesc la ceea ce urmează. Am bătut un Dinamo azi care este jos, dar este un club cu tradiţie, un club cu fani, chiar dacă mă bucur sunt realist şi spun că fotbalul românesc are nevoie de un Dinamo puternic, de un Rapid puternic, de cluburile de tradiţie”, a mai spus Iordănescu.

Tehnicianul i-a urat casă de piatră surorii sale, la nunta căreia nu a putut fi prezent: “Casă de piatră surorii mele! Am lipsit şi la nunta fratelui meu şi la botezul copilului meu cel mare, dar până la urmă muncesc pentru familie”.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs.