Anamaria Prodan, implicată în afaceri cu cămătarii. Numele ei este menționat în stenograme DNA

Anamaria Prodan este protagonista unui nou scandal, de data aceasta în calitate de impresar al unor fotbaliști de la Dunărea Călărași.

13 sept. 2021, 08:39
Anamaria Prodan, implicată în afaceri cu cămătarii. Numele ei este menționat în stenograme DNA

Anamaria Prodan, afaceri cu cămătarii. Numele Anamariei Prodan apare în stenogramele ajunse pe masa procurorilor anticorupție, stenograme ale unor conversații dintre cămătari, potrivit zin.ro.

Conform documentului, impresara era înjurată ca la ușa cortului de oficialii clubului pentru că ar fi cerut sume colosale de la club pentru jucătorii aduși la echipa din Liga a 2-a. Însă unii dintre ei nici măcar nu au apucat să joace, transferurile în cazul acestora concretizându-se doar pe hârtie.

Anamaria Prodan, afaceri cu cămătarii din Călăraşi

Este vorba despre perioada în care echipa Dunărea Călărași era antrenată de Dan Alexa. Într-o discuție cu un Boșnigeanu Vasile, un cunoscut interlop local, fostul președinte al clubului călărășean Florin Brișan a făcut declarații incredibile.

Că-mi dă, nu ți-am zis de săptămâna trecută? Când am fost la el, ce dracu… Doar nu crezi că, chiar atâta, adică m-oi crede tu mincinos, dar nu sunt chiar așa, dracu, să te fi sunat din altă parte, când te-am pus pe speaker atunci.

Mă fierbe, ăsta vrea să mă fiarbă, să îl văd pe ăsta, dă-l în p… mea. Dacă el moare și acum, în p… mea… Că făceam eu poze, PRODANCA… Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș p… în gura ei… Gândește-te și tu la mine un pic. Adică nu că nu te-ai gândi… Bă, deci crede-mă…”, a spus Florin Brișan potrivit Ziarului de Investigații.

Citeste si Anamaria Prodan, întâlnirea care răstoarnă totul în privinţa divorţului de Reghe. Imaginea face înconjurul internetului

Impresara, acuzată că a făcut transferuri fictive

În dosarul ajuns pe masa DNA, Florin Brișan este judecat sub acuzație de delapidare a celor de la Dunărea Călărași. Tot el este și parte vătămată într-un dosar de cămătărie, iar Vasile Boșnigeanu este inculpat. Anamaria Prodan este acuzată că ar fi transferat jucători pe sume mari și ar fi intermediat doar pe hârtie unele mutări.

Spre exemplu, Withaker Armando Enrique a avut contract cu echipa Dunărea Călărași în perioada 2018-2019, iar salariul său ar fi fost de 30.222 de lei, dar totul pe hârtie. Jucătorul nu a ajuns niciodată la Dunărea Călărași.

Florin Brișan a subliniat faptul că a fost păcălit de Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Dar tu crezi că eu vreau? De ce am venit, mă, la ăsta, că ce…? Mi-ai zis să stau acasă, că dacă mi-a dat m… ILIUȚĂ, ce să îi fac… Să stau să plâng? Zic: Vin la ăsta, pă mai puțin, dar vin (…)”, consemnează sursa citată.

Citeste si Anamaria Prodan, imagine rară din dormitor. Nicio amantă nu poate concura cu aşa ceva

Iliuţă aruncă pisica în curtea lui Ganea

Vasile Iliuță se apără, însă, și dă vina pe Ganea. Fostul director tehnic de la Dunărea Călărași este de altă părere. Cel din urmă a menționat faptul că nici el și nici jucătorii nu și-au mai primit salariile de cinci luni.

E o procedură normală, legală de plată a debitelor. Se eșalonează debitele prin administratorul special. Domnul Ganea(…) Să-i spuneți domnului Ganea că nu a venit la muncă și de-aia nu și-a primit salariul! Ne place legea doar când luăm bani și nu venim la muncă? El a creat situația asta! Nu cumva el a fost manager sportiv?”, a declarat Vasile Iliuță potrivit sursei citate.

În replică, fostul antrenor al călărășenilor, Ionel Ganea, a precizat că Iliuţă era rău-platnic: „Iliuță nu a vrut să dea bani! Și nu numai mie!