Mihai Stoica îl face praf pe Ilie Stan. Vezi ce critici îi aduce antrenorului Stelei

Mihai Stoica a plecat de la Steaua odată cu Ronny Levy, care a demisionat din cauza rezultatelor echipei şi după numeroase critici din partea lui Gigi Becali. Înlocuitorul tehnicianului israelian, Ilie Stan, nu a obţinut nici el mare lucru, iar fostul manager general al "roş-albaştrilor" nu a scăpat ocazia să-l critice pe cel care pentru a veni la Steaua a pus condiţia să nu fie nevoit să lucreze cu Stoica.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 11:33
Mihai Stoica îl face praf pe Ilie Stan. Vezi ce critici îi aduce antrenorului Stelei

Mihai Stoica a plecat de la Steaua, dar e cu ochii pe rezultatele şi evoluţiile „roş-albaştrilor”. După ce a fost acuzat că a ales greşit antrenorul când l-a adus pe Ronny Levy, cel cu care Steaua a început sezonul, fostul oficial spune că nici Ilie Stan, actualul tehnician, nu este mai breaz. Principalele „capete de acuzare”: greşelile de tactică şi refuzul de a avea un preparator fizic la echipă.

Ilie Stan este adeptul unui fotbal ofensiv şi încearcă să schimbe Steaua la faţă, însă rezultatele nu au fost până acum convingătoare, Mihai Stoica apreciind că este vorba despre o greşeală de tactică. „Cum vrei să joci cu Martinovici fundaş dreapta, care e de fapt stopper, şi cu Prepeliţă mijlocaş stânga, deşi el e central? Stelei i s-ar potrivi sistemul 4-3-1-2”, a declarat Meme Stoica, la Digi Sport.

„Tiberiu Bălan ar putea juca în spatele vârfurilor, iar Tatu ar putea fi unul dintre vârfuri. Ar mai trebui un marcator, păcat că l-am putut aduce pe Junior Moraes”, a continuat fostul manager al Stelei, adăugând că nu concepe ca Steaua să nu aibă un preparator fizic, după despărţirea de Michele Bon: „Unde mai găseşti, în 2011, o formaţie care să nu aibă preparator fizic?”.

De la numirea lui Ilie Stan în funcţia de antrenor principal, Steaua a câştigat doar un meci (2-1 cu Oţelul), a făcut două remize (0-0 cu FC Vaslui şi Rapid) şi a fost umilită de Maccabi Haifa în Europa League (5-0).