Mihai Stoica, ironie maximă la adresa rivalilor de la Dinamo. Este prea tare…

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că rivalii de la Dinamo se pregătesc să-şi dea jos mileurile de pe televizor, făcând referire la faptul că echipa antrenată de Florin Bratu nu joacă în Europa.

19 iul. 2018, 10:51
Mihai Stoica, ironie maximă la adresa rivalilor de la Dinamo. Este prea tare…

Mihai Stoica a ironizat şi decizia rivalilor de a înscripţiona mesajul „Doar Dinamo Bucureşti” pe tricourile pentru sezonul viitor.

„Când echipa care câştigă play-out-ul (n.r. – Dinamo) va avea drept de joc în cupele europene o să răspund şi eu la ironiile astea ieftine. La fel de ieftin cum este echipamentul lor! Am văzut Supercupa, cu o echipă care joacă extraordinar, CFR, am văzut un meci foarte bun, cu un ritm extraordinar. Să vedem Viitorul, oricând se poate bate pentru un loc în faţă, să vedem şi Doar Dinamo Bucureşti, nu se ştie… Am văzut că şi-au schimbat numele dacă scrie pe tricou… Vă daţi seama cât de mic trebuie să fii ca să poţi să legitimezi un gest stupid al suporterilor. Înseamnă cu tu l-ai făcut. Bineînţeles că nu aveau ăia bani de unde să facă aşa ceva, normal că tu l-ai făcut. Foarte frumos! Dar că unii joacă prin Europa, alţii se pregătesc să-şi dea mileurile jos de pe televizor şi să se uite la televizor. Bineîneţeles, nu la posturile care transmit cupele europene, că apoplexia nu e foarte plăcută”, a declarat Mihai Stoica.

Gigi Becali l-a turnat pe Mihai Stoica. Probleme cu legea pentru managerul sportiv de la FCSB

FCSB – Dinamo se va juca pe 29 iulie, în etapa a 2-a a Ligii 1.