Mihai Stoica, mesaj INCREDIBIL pe Facebook din Turcia, după condamnare

DOSAR TRANSFERURI: Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE ÎN DOSARUL TRANSFERURILOR.

04 mart. 2014, 13:26

Mihai Stoica a reacţionat pe Facebook după ce a fost  a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în DOSARUL TRANSFERURILOR de jucători.

Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc 

Multumesc, Romania…

KEEP CALM & GO FOR THE DOUBLE !

 STEAUA FOREVER„, a scris Mihai Stoica pe Facebook din Turcia. 

Mihai Stoica, întrebat câte luni de închisoare a luat 🙂

DOSARUL TRANSFERURILOR, RECHIZITORIU: Circuitul INCREDIBIL al banilor

„La Mihai Stoica a fost o neînţelegere. Doar înşelăciunea a fost prescrisă, dar evaziunea fiscală şi spălarea de bani au rămas. De aceea a fost condamnat”, a spus Cătălin Ciubotă la Fotbal Club, la DigiSport 1.

Cei opt inculpaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti – George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu – au fost condamnaţi, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare cu executare.

Procuratura a cerut prescrierea faptelor lui Mihai Stoica în Dosarul Transferurilor, însă instanţa l-a condamnat pe acesta la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Pentru Gheorghe Nețoiu, Gheorghe Popescu şi Jean Pădureanu procurorul solicitase pedepse cu suspendare, însă şi aceştia au fost condamnaţi cu executare.