Mihai Stoica, performanţă unică printre „scriitori”. A patra sa carte are doar 9 pagini de text

Mihai Soica are patru cărţi scrise în spatele gratiilor, pentru care ar urma să primească o reducere cu 120 de zile a pedepsei cu închisoarea primite în martie 2014, în Dosarul Transferurilor.

11 ian. 2016, 13:55
Mihai Stoica, performanţă unică printre „scriitori”. A patra sa carte are doar 9 pagini de text

„În căutarea identităţii”, ultima lucrare care poartă semnătura fostului manager general al Stelei, Mihai Stoica, are un total de 122 de pagini şi reprezintă de fapt o istorie a UEFA Europa League. Potrivit ProSport, tot ce are de spus Mihai Stoica se rezumă în 9 pagini de idei aşezate pe hârtie. Restul de 113 pagini sunt dedicate exclusiv scorurilor înregistrate şi statisticilor din cele şase sezoane scurse de la introducerea noului format al competiţiei, în 2009-2010.

Citeşte şi Mihai Stoica, scriitor la Jilava. „Competiţia”, cartea plină de EMOTICOANE

De remarcat că Stoica nu a scris decât o frază despre parcursul Stelei din sezonul 2012-2013, când echipa a ajuns până în faza optimilor de finală. „O evoluţie remarcabilă a avut şi Steaua, eliminând după un retur flamboaiant echipa pe al cărei stadion urma să se dispute finala şi fiind eliminată, cu emoţii, de viitoarea câştigătoare a trofeului„, a fost singura referire a lui Mihai Stoica la reprezentanta României în primăvara Ligii Europa.

Cărţile scrise de Mihai Stoica în închisoare: „Ultimul 11”, „World Cup Brazil. Statistici, analize şi comentarii”, „Competiţia”, „În căutarea identităţii”.

Pentru a îndeplini criteriile de lucrări ştiinţifice, cărţile lui Mihai Stoica trebuie să îndeplinească două condiţii: editura să fie acreditată de Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior; cărţile trebuie să fie avizate de un profesor universitar. Potrivit ProSport, lucrările fostului manager general al Stelei îndeplinesc ambele cerinţe.