Mihai Stoica, primele declaraţii după ieşirea din închisoare. Ce spune despre revenirea la Steaua VIDEO

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a părăsit luni după-amiază penitenciarul, după aproape doi ani de detenţie.

15 feb. 2016, 14:40
Mihai Stoica, primele declaraţii după ieşirea din închisoare. Ce spune despre revenirea la Steaua VIDEO

Mihai Stoica a fost eliberat condiţionat din închisoare, dar ele nu se poate reîntoarce deocamdată în funcţia de manager general al Stelei, aşa cum aşteptau Gigi Becali şi suporterii roş-albaştrilor. La ieşirea din penitenciar, Meme a explicat situaţia sa actuală: „Deocamdată eu am o pedeapsă complementară, care nu-mi interzice să activez în cadrul unui club de fotbal. Dar sunt anumite interdicţii. Până când o instanţă nu se va pronunţa asupra acestei pedepse complementare, eu nu voi face niciun pas în direcţia asta„.

Meme a mai spus că a avut mari emoţii la termenul de judecată de luni. „În sala de judecată, azi, am avut nişte emoţii comparabile cu cele pe care le-am avut la dubla cu Rapid, din 2006 şi mă bucur că deznodământul a fost unul fericit pentru mine, aşa cum a fost şi atunci„.

El a mai dezvăluit şi ce va face în perioada imediat următoare: „În momentul ăsta vreau să merg să-mi văd părinţii, iar acum, când mă urc în maşină vreau să-l sun pe Gigi Becali, pentru că a făcut un gest pe care numai el putea să-l facă. A pus mai presus de situaţia financiară şi de situaţia clubului la care ţine atât de mult, prietenia faţă de mine şi cuvântul dat. Iar situaţia asta e rară„.