Mihai Stoica: Steaua se bate cu şanse reale, într-o grupă de Liga Campionilor

Managerul general Mihai Stoica a declarat, vineri, că Steaua, care va evolua în grupa E a Ligii Europa, se bate cu şanse reale la calificare "într-o grupă de Liga Campionilor", făcând referire la faptul că adversarele sale, FC Copenhaga şi Molde, au jucat în prima competiţie continentală.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 13:26
Mihai Stoica: Steaua se bate cu şanse reale, într-o grupă de Liga Campionilor

„Ne batem cu şanse reale într-o grupă de Liga Campionilor într-o grupă de Liga Europa. Sunt convins că vom juca cu Arena Naţională plină. Dinamo a adus Barcelona şi n-a reuşit să umple stadionul, dacă Steaua aducea Levante umplea stadionul. Steaua e altceva. Indiferent pe cine aduce umple stadionul. Şi stadionul va fi plin la toate meciurile. Suporterii noştri vin să vadă Steaua, nu pe oponenţii noştri”, a spus Stoica la postul de televiziune Digi Sport.

FC Copenhaga şi Molde au fost eliminate din Liga Campionilor, ediţia 2012-2013, de formaţiile Lille, respectiv FC Basel.

Echipa Steaua face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de echipele VfB Stuttgart (Germania), FC Copenhaga (Danemarca) şi Molde (Norvegia), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a fost în urna a treia valorică la tragerea la sorţi.

Datele la care se vor juca meciurile din grupele Ligii Europa sunt următoarele: 20 septembrie (prima etapă), 4 octombrie (etapa a II-a), 25 octombrie (etapa a III-a), 8 noiembrie (etapa a IV-a), 22 noiembrie (etapa a V-a) şi 6 decembrie (etapa a VI-a).