Mihai Stoica, virulent pe reţelele de socializare: „Pentru mine eşti un mincinos ordinar!”. La cine se referă?

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook, după zvonurile potrivit cărora el şi antrenorul Nicolae Dică ar urma să fie înlocuiţi de Narcis Răducan, respectiv Edi Iordănescu.

RomaniaTV.net
18 sept. 2018, 12:02
Mihai Stoica, virulent pe reţelele de socializare: „Pentru mine eşti un mincinos ordinar!”. La cine se referă?

Cei care au alte idei despre componenţa băncii tehnice şi/sau a staff-ului administrativ sunt rugaţi să mai aştepte. Nu suntem deloc satisfăcuţi de jocul echipei, dar suntem pe primul loc, cu 19 goluri marcate după 10 etape, eliminaţi complet nemeritat din play-off ul UEL, după o dublă în care am fost net superiori unei echipe cu un buget de peste 30 milioane.

Probleme de pregătire fizică sunt doar în imaginaţia unora care, probabil, n-au urmărit atent finalurile ambelor meciuri cu Rapid Viena sau celui cu CFR. Mă aşteptam ca cei ale căror nume au fost vehiculate prin presă ca potenţiali înlocuitori să dezmintă aceste minciuni sfruntate, să declare că nu li s-a propus să vină nici măcar pentru discuţii preliminare. În fine, să spună adevărul. Se pare însă că le convine situaţia asta.

Să taci cu subînţeles poate da bine în faţa unora. Pentru mine eşti un mincinos ordinar. Iar cuvântul meu a contat şi va conta mereu„, a notat oficialul vicecampioanei, pe pagina sa de Facebook.

Narcis Răducan a simţit nevoie să intervină şi a lăsat un comentariu cu punctul său de vedere, mesaj pe care anterior îl publicase şi pe pagina personală. „La altcineva m-am referit, dar e pe silent„, a fost replica lui MM, care cel mai probabil a făcut aluzie la Edward Iordănescu, anunţat ca posibil înlocuitor al lui Nicolae Dică.