Decizie neaşteptată: Soţia divorţată a lui Mihai Stoica s-a întors la domiciliul conjugal

Deşi a divorţat de Mihai Stoica, Corina a revenit în căminul conjugal, pentru a avea grijă de fată în perioada în care fostul manager al Stelei este închis.

28 mart. 2014, 09:38
Decizie neaşteptată: Soţia divorţată a lui Mihai Stoica s-a întors la domiciliul conjugal

Decizia magistraţilor de a-i trimite la închisoare pe cei opt inculpaţi din „Dosarul Transferurilor” le-a dat viaţa peste cap membrilor familiilor şi apropiaţilor. Se spune că în momente grele relaţiile se strâng, iar acest lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Mihai Stoica. Corina a divorţat de fostul manager stelist în toamna anului trecut, dar acum a revenit în casa în care au locuit împreună, pentru a avea grijă de Teodora, fiica lor în vârstă 20 ani.

Familia fostului manager al Stelei a primit o lovitură puternică în momentul în care MM a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Şocul a fost cu atât mai mare cu cât una dintre instanţe a cerut iniţial o pedeapsă cu suspendare, pentru ca apoi o alta să decidă că unele dintre faptele comise de Stoica se prescriseseră.
Totuşi, magistraţii de la Curtea de Apel nu l-au „iertat” pe gălăţean, care acum se află închis la Rahova. Pentru că nu-şi putea lăsa familia în astfel de momente de cumpănă, Corina, cea care i-a fost soţie până în toamnă lui Mihai Stoica, a revenit în casa în care a locuit ani buni. Femeia se mutase din vila lor din zona Arcului de Triumf, însă acum nu putea să o lase singură pe fiica lor, Teodora, 20 de ani. Tocmai pentru a fi alături de ea, Corina şi-a făcut bagajele şi a revenit acasă, anunță click.ro. Iar fotoreporterii au surprins momentele în care fosta doamnă Stoica ieşea la plimbare din vila luxoasă alături de o prietenă.

Nimeni alta decât Mirela Vescan, unul dintre cei mai apreciaţi make-up artişti ai ţării. De altfel, aceasta ne-a şi declarat că a încercat să o îmbărbăteze pe Corina, pentru a o mobiliza să treacă mai uşor peste momentele delicate.
„Suntem vecine şi avem relaţii normale. Nu o mai văzusem în ultima perioadă, iar când ne-am întâlnit am găsit-o extrem de tristă. Nu este bine, dar nici nu are cum să fie, în condiţiile date. Nici pe Teodora, fiica ei, nu am mai întâlnit-o de ceva timp, dar am înţeles că este ceva mai bine şi, slavă Domnului, nu are probleme la şcoală din cauza tatălui ei. Am mai vorbit la telefon şi acum câteva zile, dar eu evit să-i cer detalii despre această situaţie. Din vocea ei am simţit multă suferinţă”, a declarat pentru Click Mirela Vescan.