Decizie SURPRIZĂ a lui GIGI BECALI: Mihai Stoica, OUT de la STEAUA

Mihai Stoica are şanse infime de a reveni la Steaua într-o funcţie de conducere după ce va ieşi din închisoare. Deşi Gigi Becali a declarat de nenumărate ori că postul de manager general nu va fi ocupat decât de MM, lucrurile s-au schimbat radical.

01 iun. 2015, 13:36
Decizie SURPRIZĂ a lui GIGI BECALI: Mihai Stoica, OUT de la STEAUA

Mirel Rădoi va fi cel care va ocupa funcţia de manager general, pentru că altfel nu poate sta pe banva tehnică din cauză că nu are licenţa Pro.

"Gigi Becali a decis să îl instaleze pe Mirel Rădoi în postura de manager general. Totul a pornit după ce au fost nevoiți să găsească o soluție pentru banca tehnică. Cum Rădoi nu putea să fie secundul lui Massimo Pedrazzini și să emită pretenții pentru a conduce vestiarul, s-a ajuns la soluția ca fostul căpitan să fie manager general. Mihai Stoica va fi scos, probabil, din organigrama clubului", este varianta oferită de sursele Fanatik.

Varianta găsită de Gigi Becali și colaboratorii săi a deschis porțile căutării unui antrenor cu licenţă, varianta Massino Pedrazzini fiind la un pas să devină istorie: "Întreg planul s-a schimbat după ce s-a ajuns la varianta Mirel Rădoi manager. Genul de tehnician care poate să stea pe banca Stelei și reprezintă o variantă bună ar fi Mihai Teja. Are experiență și poate lucra liniștit cu Rădoi, sunt aceeași generație și împărtășesc aceeași viziune despre fotbalul modern".

Mirel Rădoi va fi cel care va ocupa funcţia de manager general, pentru că altfel nu poate sta pe banva tehnică din cauză că nu are licenţa Pro.

„Gigi Becali a decis să îl instaleze pe Mirel Rădoi în postura de manager general. Totul a pornit după ce au fost nevoiți să găsească o soluție pentru banca tehnică. Cum Rădoi nu putea să fie secundul lui Massimo Pedrazzini și să emită pretenții pentru a conduce vestiarul, s-a ajuns la soluția ca fostul căpitan să fie manager general. Mihai Stoica va fi scos, probabil, din organigrama clubului”, este varianta oferită de sursele Fanatik.

Varianta găsită de Gigi Becali și colaboratorii săi a deschis porțile căutării unui antrenor cu licenţă, varianta Massino Pedrazzini fiind la un pas să devină istorie: „Întreg planul s-a schimbat după ce s-a ajuns la varianta Mirel Rădoi manager. Genul de tehnician care poate să stea pe banca Stelei și reprezintă o variantă bună ar fi Mihai Teja. Are experiență și poate lucra liniștit cu Rădoi, sunt aceeași generație și împărtășesc aceeași viziune despre fotbalul modern”.