Mihai Sturzu: De ce ascunde Iohannis întâlnirile cu Băsescu?

"Am văzut în ultimele zile cum presa a devoalat minciunile lui Klaus Iohannis și a prezentat mai multe dovezi referitoare la întâlniriile sale cu Traian Băsescu. Am aflat astfel că cei doi s-au văzut de mai multe ori din 2008 și până în prezent", precizează Mihai Sturzu. 

15 aug. 2014, 12:42
Mihai Sturzu: De ce ascunde Iohannis întâlnirile cu Băsescu?

Într-un interviu acordat Agerpres, în 2010, dl. Iohannis recunoaște că a discutat cu Băsescu despre proiecte politice comune. Ce proiecte politice comune ar putea avea un primar de municipiu și președintele țării? Probabil încă de atunci Băsescu îi pregătea lui Iohannis intrarea în politica la nivel național, precizează Mihai Sturzu într-un comunicat.

„De ce minte Iohannis? De ce ascunde aceste întâlniri? Ar fi cinstit din partea lui să admită că este candidatul lui Traian Băsescu și că are un proiect politic cu acesta: Iohannis – președinte, Băsescu – premier, practic continuarea regimului Băsescu.

Îi solicit public domnului Iohannis să se dezică de Traian Băsescu și de regimul său care a facut atât de mult rău țării. Pentru binele României, toți candidații la prezidențiale ar trebui să facă un pact prin care să se angajeze în fața românilor că, după alegeri, nimeni nu îl va reactiva pe Băsescu, nimeni nu-l va numi premier”, mai spune Sturzu..