Mihai Sturzu: Iohannis, pentru noi, este Băsescu doi

Președintele Tineretului Social Democrat, deputatul Mihai Sturzu, susține că președintele PNL, Klaus Iohannis, preia din ce în ce mai multe argumente și mesaje promovate de Traian Băsescu, cele mai recente exemple fiind pozițiile exprimate pe marginea reducerii CAS, Legii Educației și temei fondurilor europene.

RomaniaTV.net
15 iul. 2014, 12:44
Mihai Sturzu: Iohannis, pentru noi, este Băsescu doi

„Președintele PNL a ieșit public cu exact aceleași mesaje ca și Traian Băsescu, pe toate temele majore ale momentului. La fel ca și Crin Antonescu, Klaus Iohannis a preluat discursul și argumentele președintelui, arătând încă o dată că există legături între proiectul comun al PNL-PDL și Traian Băsescu, deși ei continuă să nege.

După ce PNL a inițiat chiar și o moțiune de cenzură pentru a determina Guvernul să adopte mai rapid reducerea CAS, Iohannis s-a sucit ieri și a argumentat, la fel ca Băsescu, că nu este o măsură sustenabilă. A preluat mesajele lui Băsescu și pe tema fondurilor europene, pe Legea Educației, precum și pe alte subiecte. Nici nu mai trebuie să amintim că Iohannis nu a luat nicio poziție cu privire la scandalul în care este implicat numele președintelui, alături de fratele său, Mircea Băsescu.

Asemănările dintre Klaus Iohannis și Traian Băsescu, precum și pozițiile comune din ce în ce mai dese ale acestora, o să-i determine pe români să realizeze ceea ce noi spunem deja: «Iohannis, pentru noi, este Băsescu doi!»”, afirmă deputatul Mihai Sturzu.