Mihai Sturzu s-a întâlnit cu premierul Cehiei şi cu preşedintele Parlamentului European

Preşedintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, a participat vineri, 11 aprilie 2014, la evenimentul „Relaunching Europe" organizat la Praga. La acest eveniment au mai fost prezenţi preşedintele Parlamentului European şi candidatul pentru preşedinţia Comisiei Europene al socialiştilor europeni, Martin Schulz, Hannes Swoboda, liderul grupului S&D din Parlamentul European, şi Bohuslav Sobotka, primul-ministru al Cehiei.

12 apr. 2014, 14:54
Mihai Sturzu s-a întâlnit cu premierul Cehiei şi cu preşedintele Parlamentului European

Cu prilejul acestui eveniment, Mihai Sturzu a vut un schimb de opinii cu premierul ceh despre alegerile pentru Parlamentul European.

„Am participat la Praga la evenimentul organizat de S&D, unde am reprezentat formaţiunea pe care o conduc, TSD. M-am bucurat să îi revăd pe domnii Swoboda şi Schulz, şi să pot discuta cu premierul ceh. Cehia, ca şi România, este condusă de un prim-ministru social democrat tânăr, de la care am auzit numai cuvinte de laudă la adresa ţării noastre, dar şi la adresa TSD şi PSD. Am mai discutat cu Bohuslav Sobotka despre faptul că tinerii social-democraţi pot schimba în bine Europa şi este încurajator că deţin din ce în ce mai multe poziţii cheie.

De asemenea, ne-a urat succes, subliniind ca este convins ca PSD va inregistra un scor foarte bun la scrutinul de pe 25 mai, data fiind pozitia foarte buna din toate sondajele de opinie”, a declarat Mihai Sturzu.