Mihai Tatulici, dezvăluire bombă despre concertul lui Michael Jackson din 1992. Ce s-a întâmplat, de fapt, în România VIDEO

Mihai Tatulici a dezvăluit culisele concertului pe care Michael Jackson l-a susținut, pe 1 cotormbrie 1992, în Capitală, pe fostul Stadion Naţional, în faţa a 90.000 de oameni.

09 aug. 2022, 15:34
Mihai Tatulici, dezvăluire bombă despre concertul lui Michael Jackson din 1992. Ce s-a întâmplat, de fapt, în România VIDEO
Michael Jackson şi Ion Iliescu

Mihai Tatulici, dezvăluire bombă despre concertul lui Michael Jackson din 1992. Celebrul om de televiziune a povestit la podcast-ul EVZ Capital că la unul dintre revelioanele pe care le-a realizat, Nicu Ceaușescu i-a dat o casetă cu muzică pe care era faimosul „Thriller” al lui Michael Jackson. Pentru a putea da pe post acest videoclip, a fost nevoie de 36 de ore, fără pauză, pentru a-l edita! De aici, discuţia a ajuns la concertul din 1992, când Michael Jackson a fost pentru prima dată în România.

De necrezut ce s-a întâmplat în vila lui Michael Jackson, la scurt timp după decesul artistului. Abia acum s-a aflat

„Pentru el, lumea era mult mai largă decât vedeam noi. Eu în primul rând că nu aveam niciun fel de respect pentru staruri și pentru vedete. Mi se părea că este un meseriaș care știe meserie și care câștigă niște bani. Nici n-aveam mare pasiune pentru muzica lui. Eu am fost producător local, vreau să-ți amintesc. Eram pe plecate la Tele7ABC pe care îl făceam în secret, știam numai eu și Marcel Avram. El m-a scos de la TVR și am devenit producătorul local al lui Michael Jackson și am lucrat cu HBO. HBO-ul a plătit atunci 220 de milioane de dolari pentru acest concert în direct. Acesta a fost rețeta concertului pentru compania lui Michael Jackson cu Marcel Avram, nu pentru TVR. TVR a primit un caimac mic”, a spus Mihai Tatulici.

Paris Jackson a împlinit 23 de ani. Ce face și cu ce se ocupă fiica lui Michael Jackson

Realizatorul TV a mai adăugat că a fost prezent la un moment important pentru România, atunci când Ion Iliescu a dat mâna cu Michael Jackson: „A fost un joc politic pentru ca Michael Jackson să-l ajute pe IOn Iliescu să iasă președinte!”.

Mihai Tatulici a mai dezvăluit că Michael Jacksona fost cucerit de o bucutăreasă de la Snagov. „Cel mai câștigat om în România în urma acestui turneu a fost bucătăreasa de la Snagov. M-am dus să mănânc cu Marcel Avram cu Michael Jackson și cu operatorul cu care filmam eu atunci, „Țeavă”… Cătălin Cățoiu. Mănânc un copan de pui și jumătate de ardei. Aurica de aici de la bucătărie, când ți-o face un pui la pungă te sparge! Și Michael a zis „zi să-mi facă și mie!”. A chemat-o pe Aurica și i-a spus să facă un pui la pungă, dar Aurica a zis că nu are pui aici și că poate aduce de la ea de acasă unul de curte. Ne-am dus a doua zi, puiul era făcut. Michael a vrut să-l taie, l-a lăsat pe Țeavă să-l taie că nu știa să taie nici puiul. A scos un copan de acolo și o bucățică de piept și ăsta a gustat și a zis „ce gust e ăsta?”. Cătălin i-a zis e gust de pui adevărat. Ce mănânci tu e de plastic adus din Germania, America! Bă, le-a mâncat pe amândouă, și pieptul și copanul, a chemat un asistent de-al lui și i-a spus „ocupă-te de Aurica!”. Aurica în fiecare zi primea 200 de dolari de la Michael Jackson ca să-i facă mâncare românească. Mâncarea românească era una singură: pui la pungă. Atât a mâncat și și-a luat rămas bun în mod festiv de la Aurica, cred că i-a mai băgat câțiva dolari și separat și a construit o relație pe bază de mâncare cu femeia asta”, a povestit Mihai Tatulici.

@evz1992 Michael Jackson a fost în 1992 în România. Cel mai mare concert din turneu. Dar ce aventuri a avut? Povestește un mare om de televiziune, Mihai Tatulici. #michaeljackson #romaniamea #thriller #pui ♬ sunet original – EVZ1992