Mihai Teja, DECIZIE FINALĂ despre viitorul său la FCSB. L-a anunţat şi pe Gigi Becali

Mihai Teja, antrenorul lui FCSB, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că vrea să continue la FCSB și din vară, deși e foarte aproape să rateze titlul și automat să rateze obiectivul impus de Gigi Becali.

10 mai 2019, 07:36
Mihai Teja, DECIZIE FINALĂ despre viitorul său la FCSB. L-a anunţat şi pe Gigi Becali

Mihai Teja a venit la FCSB acum 5 luni, în locul lui Nicolae Dică.

SEPSI FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE în etapa a 9-a din PLAY OFF LIGA 1

„După aceste două meciuri mă voi pune la masă cu patronul. Mă gândesc la viitorul nostru, la viitorul clubului, nu neapărat să mă despart. Eu n-am o clauză în contract. Îmi fac treaba cât pot. Legat de demisie, întrebați-l pe domnul Becali. După ce se termină aceste două meciuri, vom analiza. Eu vorbesc cu domnul Becali la 2-3 zile, am o relație foarte bună. Îmi doresc să continui la FCSB, să-mi duc munca mai departe. Nu-ți poți da seama de munca unui antrenor după 4-5 luni. Nu-mi simt postul amenințat de Șumudică. Am venit aici să-mi fac treaba și prin rezultate se va vedea munca mea. Domnul Becali va analiza și va trage anumite concluzii”, a declarat Mihai Teja.

Bălgrădean şi-a prelungit contractul cu FCSB până în 2020

Mihai Teja susține că Gigi Becali nu s-a băgat în alcătuirea echipei de când el e la cârmă: „În mare, s-a respectat promisiunea patronului când am semnat și mi-a spus că 6 luni nu se bagă peste mine. E normal să discut cu dânsul. Au fost meciuri când a fost mulțumit, au fost meciuri când n-a fost mulțumit. N-au fost momente când mi-a impus lucruri. Totul a fost dialog. Dacă domnul Becali nu are încredere în mine probabil mă va chema și îmi va spune. Credeți că domnul Becali mă ține doar de dragul de a mă ține? Cu siguranță îmi va spune în față când va vrea să ne despărțim”.