Mihai Trăistariu, pus într-o situație de necrezut. Artistul a fost plătit cu pepeni de Dăbuleni pentru un concert. Cu câte kilograme a plecat cântărețul în portbagaj

Mihai Trăistariu a fost plătit cu pepeni de Dăbuleni. Cântărețul s-a bucurat de sutele de kilograme cu care a plecat acasă. Nu e prima oară când acesta este plătit cu altceva.

03 iul. 2023, 21:19
Mihai Trăistariu, pus într-o situație de necrezut. Artistul a fost plătit cu pepeni de Dăbuleni pentru un concert. Cu câte kilograme a plecat cântărețul în portbagaj
Mihai Trăistariu pus într-o situație de necrezut. Artistul a fost plătit cu pepeni de Dăbuleni pentru un concert. Cu câte kilograme a plecat cântărețul în portbagaj

Mihai Trăistariu a fost pus în fața unei situații de-a dreptul atipică. Acesta a fost „plătit” în pepeni de Dăbuleni. După un eveniment la care a făcut spectacol, acesta a plecat cu portbagajul plin de fructe. Artistul nu a avut o problemă în accepta și acest tip de remunerație și nici nu a fost dezamăgit, dat fiind că a fost vegetarian și este fericit cu aceste fructe.

Citește și: Cum a reușit Mihai Trăistariu să slăbească 6 kg în 17 zile: „M-am uscat deja, am dat jos 6 kilograme. Sper să scap repede de surplus”

Artistul a avut parte de această experiență inedită cu puțin timp în urmă. Acesta a fost invtat să cânte la un evenitment, iar la final Mihai Trăistariu a plecat acasă cu bani în cont, dar și cu 140 de kilorame de pepeni, pe care i-a primit cadou. Domnul care l-a cadorisit pe artist l-a și plimbat ăe câmpul unde erau aceștia crescuți. Având în vedere pasiunea lui pentru fructe, cadoul nu l-a supărat deloc.

Mihai Trăistariu a mărturisit că aceasta nu este prima oară când primește un cadou după un concert. Aceasta a primit de multe ori și alte cadouri pe lângă suma stabilită. Mai mult de atât, artistul a primit inclusiv alte lucruri în loc de tariful său, cum ar fi o vacanță de lux sau alte lucruri pe care oamenii le negociază înainte, iar el acceptă.

„Se întâmplă să mă cheme oamenii să le cânt dansul mirilor. Așa s-a întâmplat și la Dăbuleni, weekendul trecut. Ne-au dus și pe câmp, am făcut o mică excursie de o oră, am vizitat câmpuri întregi de pepeni, ne-am făcut poze și am plecat cu portbagajul plin de pepeni. Mi-a dat 14 pepeni, a câte 10 kilograme fiecare. Am fost și vegetarian pe vremuri, eu sunt cu fructele”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Mihai Trăistariu trece printr-o perioadă extrem de bună din viața lui. Parcă Universul s-a organizat astfel încât acesta să aibă succes în tot ceea ce își propune, mai ales din punct de vedere financiar. Cântărețul a reușit să își achite toate datoriile pe care le avea la bancă, iar acum se poate bucura liniștit de viață, fără să se mai gândească la presiunea asta. În urmă cu puțin timp, cântărețul a plătit suma de 500.000 lei pe care i-a împrumutat cu puțin timp înainte de pandemie.

„Tocmai am lichidat la bancă un credit de 5 miliarde de lei vechi, de 500.000 de RON, luați înainte cu 2-3 luni de pandemie. Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul și timpul, un credit cu care m-am lăudat și în același timp l-am plâns pe Facebook și pe toate rețelele de socializare ani la rând, pentru că din cauza lui mi-am vândut casa din Constanța, în care am locuit”, a declarat cântărețul.

Ce afacere și-a deschis Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu s-a apucat de afaceri în domeniul imobiliar. Și-a cumpărat locuințe la mare, unde face profituri frumoase în sezonul estival. Totuși, nu totul este „roz bonbon”. Artistul a rămas perplex când a constatat ce distrugeri îi pot face oaspeții.

„În 2020 am intrat în turism, presat puţin de pandemie şi de faptul că nu aveam bani. Nu mai aveam voie să am concerte şi atunci a trebuit să mă reinventez. Aşa m-am băgat în treaba asta. Am făcut schimb cu un teren, am luat şapte apartamente şi am început să le închiriez la malul mării. Nu mă aşteptam să am probleme majore pentru că eu sunt un om civilizat, îmi selectez clienţii.

Întotdeauna am avut grijă să colaborez cu cine trebuie, să mai testez omul, să-l mai simt. Asta am încercat să fac de-a lungul celor trei ani, însă în fiecare vară au fost incidente, se mai sparge un pahar, o cană. Au mai dat şi cu pumnul în perete pentru că pereţii sunt din rigips. De exemplu, anul trecut am găsit o gaură într-un zid, se vedea clar că a fost dat cu pumnul acolo. A trebuit să chem oameni, să repare înapoi, să văruiască”, a povestit Trăistariu, într-un interviu pentru Fanatik.

Citește și: Mihai Trăistariu aruncă bomba! Anul viitor vrea să câștige Eurovision: „Aș da cât e nevoie. Sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro”