Mihai Trăistariu, acuzaţii grave la adresa juriului Eurovision România: „Sunt corupţi! Nu voi da nume, că nu e elegant”

Mihai Trăistariu, acuzaţii grave la adresa juriului Eurovision România. Artistul, fost reprezentant al României la Eurovision, a vorbit despre corupția existentă la renumitul concurs continental a cărui ediție din 2023 e în plină desfășurare.

11 mai 2023, 15:16
Mihai Trăistariu, acuzaţii grave la adresa juriului Eurovision România: „Sunt corupţi! Nu voi da nume, că nu e elegant”
Mihai Trăistariu, acuzaţii grave la adresa juriului Eurovision România

Mihai Trăistariu, acuzaţii grave la adresa juriului Eurovision România. Acesta a postat un mesaj pe reţelele sociale, în care spune că nu înţelege de ce reprezentanţii nu îl trimit direct pe el, fără alte preselecţii.

Mai mult, are informaţii că unul dintre juraţi a favorizat o anumită piesă în concurs, însă nu a vrut să dea nume.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil: „Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el”

Mihai Trăistariu, acuzaţii grave la adresa juriului Eurovision România

Eurovision. Diseară are loc Semifinala a doua, în care va evolua și țara noastră. După semifinala I, de alaltăieri, România a coborât pe ultimul loc la casele de pariuri.

Iată: www.oddschecker.com/tv/eurovision/winner

Nu înțeleg de ce Tvr nu mă trimite direct pe mine!!! Fără alte preselecții. Ce pierde? Pe bune ! Că oricum suntem numai la coada clasamentului în ultimii ani.

De 11 ori am fost finalist la Eurovision România! Nu participant, ci finalist! A 6-a oară am câștigat locul I și am reprezentat România cu succes.

Pe 1 octombrie, când încep selecțiile Eurovision de pretutindeni … Tvr ar putea face o minune. Îl trimitem pe Mihai Trăistariu, care a adus totuși punctaj record României cu TORNERO … și … îi compune toată omenirea piese până pe 31 decembrie. Din ianuarie – eu și doar eu – aleg cele mai bune 3-5 melodii.

Apoi … maximum prin februarie ( ca să am timp și de promovarea internațională ) … construim o singură finală națională, în care DOAR PUBLICUL alege! Repet ! Doar publicul!! Știu din sursă sigură că anul ăsta – unul din jurații din preselecții a favorizat o anume piesă. Nu voi da nume, că nu e elegant. (Am vorbit chiar cu artistul care a evoluat în concurs și care mi-e prieten ! ).

Juriile sunt corupte. Dintotdeauna. Deci … Publicul votează prin sms ( doar câte un singur sms de pe fiecare telefon !!!!!!!! )… melodia perfectă pentru Mihai Trăistariu și pentru Eurovision. Eurovision Romania … să vă gândiți la propunerea mea.

Deși știu că niciodată nu ați luat în discuție participarea DIN NOU a lui Mihai Trăistariu la Eurovision. Ceea ce e teribil de greșit ! Oi fi eu guraliv, dar talentat tot rămân ! Și DORNIC să aduc locul I României la Eurovisio!!! Dacă mai știți pe altul mai fanatic decât mine, trimiteți-l pe el !

Doamne … ajută România diseară! Să fie bine!„, este mesajul scris de Mihai Trăistariu, pe pagina de Facebook.