Apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia, distruse de turişti: „Stricăciunile sunt pe bune”

Apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia, distruse de turişti. După minivacanța de 1 Mai, artistul a avut un șoc când a mers la apartamentele pe care le-a închiriat pentru turiști.

04 mai 2023, 19:57
Apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia, distruse de turişti: „Stricăciunile sunt pe bune”

Apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia, distruse de turişti. Lenjerii de pat pătate, băile distruse și o mizerie de neimaginat, asta a găsit cântărețul la apartamentele din Mamaia Nord pe care le închiriază în fiecare vară.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu a rămas fără permis după ce a cântat la Ziua Poliţiei Române. „De data asta nu m-au mai iertat!”

Apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia, distruse de turişti

Au plecat turiștii sosiți de 1 Mai, la apartamentele mele din Mamaia Nord și camerista mi-a trimis poze cu ‘stricăciunile din acest weekend’. N-am visat vreodată să mă fac hotelier, însă iată-mă cazând turiști de pretutindeni. După doar 4 zile de stat la cele 6 apartamente, daunele sunt următoarele și vă spun că stricăciunile sunt pe bune!

1. La unul din apartamente au rupt capul de duș. De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu. Pentru reparații probabil, sau ca să-i iert. I-am iertat. Se mai întâmplă.

2. La un alt apartament, au rupt suportul de la hârtia igienică. Nu-i nimic! Îl lipim cu SuperGlue.

3. La un alt apartament, doamna căreia i-a venit ciclul nu și-a pus pampers. Nu-i nimic! Cumpărăm altă pilotă. 4. La un alt apartament, nu mai merge telecomanda de aer condiționat. Am schimbat bateriile și nimic. Probabil, au izbit-o de pereți când s-au bătut. Nu-i nimic. Cumpărăm alta.

În concluzie: păi, nu-ți vine să te lași de turism ?! Nu-mi vine ! Tot înainte!”, a declarat Mihai Trăistariu.

Cântăreţul este acum bun de plată și va trebui să repare toate stricăciunile. Artistul vine și cu niște sfaturi pentru cei care vor să închirieze apartamente la mare.

Hai să vă zic un secret! E al 4-lea an când închiriez apartamentele de la malul mării. Și am învățat din mers un mega lucru: Nu cazați copii fără părinți! Fugiți de ei cât puteți! Distrug tot! Sunt iresponsabili și nu le pasă de nimic!

De 1 mai, la mare, au venit doar tineri de pretutindeni. La cluburile din Mamaia. Se îmbată, se droghează și distrug tot. Maaare distracție pe capul lor, ce să zic! În schimb, familiile cu copii sunt perfecte. Lasă totul ca la carte, uneori fac și curat la plecare, deși nu e nevoie, pentru că avem cameristă. Învățăm din greșeli!

Astea, totuși, sunt lucruri relativ minore! Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut deocamdată situații mai grave! Asta e, reparăm! Nu luăm pe mere ce dăm pe pere, în concluzie. Și, totuși, vreau un hotel! Și o să-l am”, a mai spus artistul.