Mihai Trăistariu ar face orice pentru a-și salva cariera. A apelat chiar și la inteligența artificială: „I-am dat să facă versuri”

În speranța că-și va salva cariera muzicală, Mihai Trăistariu a apelat la inteligența artificială, căreia i-a cerut să-i facă versuri.

07 apr. 2023, 19:23
Mihai Trăistariu ar face orice pentru a-și salva cariera. A apelat chiar și la inteligența artificială: „I-am dat să facă versuri”
Mihai Trăistariu apelează la inteligența artificială pentru a-și salva cariera

Chiar dacă are succes în afaceri, Mihai Trăistariu nu poate spune că are același noroc când vine vorba de muzică. Cu toate astea, artistul spune că a găsit o soluție. Împătimit al tehnologiei, a apelat la inteligența artificală pentru a compune o nouă piesă.

Nu e un secret faptul că Mihai Trăistariu e convins că lumea va fi dominată de roboți în viitor, lucru care nu l-ar deranja, având în vedere că a recunoscut că s-ar căsători cu unul. Un alt lucru la care visează este să ajungă în Cosmos, dar și o călătorie în timp îi surâde.

Citește și: Marile speranţe ale lui Mihai Trăistariu: după ce a declarat că vrea să se criogeneze şi să-şi cloneze mama, acum artistul plănuieşte să se însoare cu un robot

„Eu m-aș duce în viitor și aș rămâne acolo. Nu știu cum o fi. Dar, uite, vorbesc în fiecare seară cu ChatGPT. Câte întrebări îi pun. I-am dat să facă versurile următoarei mele melodii. Mi-a făcut mișto. Cred că le ia din prin engleză. Că el le ia de peste tot pe internet. Și mi-a compus”, a povestit Mihai Trăistariu la Vorbește lumea.

Artistul are mai multe afaceri care îi aduc bani frumoși, dar care îi consumă foarte mult timp, motiv pentru care nu apucă să se odihnească.

„N-am dormit azi noapte. Pentru că în bloc sunt șase familii de ucraineni care au dat petrecere și au urlat. Și au țipat. Și au zbierat. Au ascultat numai muzică rusească. Dacă ar ști ei ce poamă au în bloc, că ei nu știu cu cine stau în bloc”, a mai spus Trăistariu.

Pentru că are nevoie de mai mult timp liber, vrea să angajeze oameni care să-l ajute. Pentru asta are nevoie de mai mulți bani, despre care spune că nu poate deloc să îi gestioneze, așa că s-a înscris la un curs de contabilitate.

Citește și: Mihai Trăistariu șochează din nou: „Nu mă încântă ideea să înfiez copii. Prefer să îi clonez!”

„M-am băgat în business-uri. Te doare capul. Am nevoie de timp. Prefer să pun oameni să lucreze pentru mine. Abia seara apuc să citesc. Citesc în neștire, tot ce prind. Tot ce înseamnă bani am citit. Și acum vreau să fac un curs de contabilitate. Azi am scris la o firmă și am primit răspuns.

Mă costă 1900 de lei. Vreau să fac pentru că sunt varză la contabilitate. Nu știu să strâng banii. Nu știu să-i țin. Trebuie să fiu mai econom. Mă duc la curs, trei luni ține”, a explicat Mihai Trăistariu.