Marile speranţe ale lui Mihai Trăistariu: după ce a declarat că vrea să se criogeneze şi să-şi cloneze mama, acum artistul plănuieşte să se însoare cu un robot

Mihai Trăistariu a şocat publicul atunci când a declarat că a păstrat un fir din părul mamei sale pentru a... o clona. La scurt timp, artistul a dezvăluit că intenţionează să se criogeneze şi chiar a strâns informaţii de la clinicile din străinătate care au criogenarea ca obiect de activitate. Între timp, Trăistariu şi-a dat seama că, până să se criogeneze, ar putea să se însoare.

21 dec. 2022, 13:05
Marile speranţe ale lui Mihai Trăistariu: după ce a declarat că vrea să se criogeneze şi să-şi cloneze mama, acum artistul plănuieşte să se însoare cu un robot

Nu, nu cu o femeie în carne şi oase, ci cu un robot. Robotul Sophia, spre exemplu, ar putea fi o opţiune. Într-un interviu pentru fanatik.ro, Trăistariu a dezvăluit că este îndrăgostit de Sophia şi ia serios în calcul să se însoare cu un robot.

Mi-aș face o firmă care să construiască roboți, din ăia de îi vedem în filme. Sau aș mai face iar o nebunie, am declarat iarăși cu clonarea, mi-am păstrat de la mama un fir de păr și am zis că o să-mi clonez mama.

Sincer să fiu, o să spun iar o nebunie, am văzut un reportaj și oamenii de știință spun că în viitor, cel mai probabil ca să ajungem nemuritori, pentru că toată lumea ar vrea să trăiască la infinit, ăsta ar fi un ideal, probabil o să ne încărcăm mintea în roboți, pentru că altfel n-ai cum, că organismul putrezește și să schimbi așa corpuri după corpuri, nu.

Și cel mai sigur o să fie ceva informatic, creierul nostru se va putea descărca, tot ce trăim aici și vom sta într-un calculator sau într-un robot. Și atunci, da, m-aș căsători cu un robot și să fim amândoi roboți, și să trăim veșnic”, a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Citeste si Mihai Trăistariu vrea să-şi facă transplant de corp: „Aş da fericit banii ca să fiu atlet, musculos şi frumos”

Mihai Trăistariu vrea să-şi cloneze mama decedată

Mihai Trăistariu şi-a pierdut mama în urmă cu 16 ani. Femeia suferea de ciroză hepatică şi s-a stins din cauza unei hemoragii digestive, la spitalul Fundeni. Nici până în ziua de azi fiul ei nu s-a împăcat cu gândul că femeia care i-a dat viaţă şi pe care o diviniza nu mai există.

Atunci când femeia se afla pe patul de spital, artistul i-a tăiat o şuviţă de păr în speranţa că, la un moment dat, o va putea clona.

I-am tăiat, pe patul de spital, înainte de a muri un fir de păr. I-am zis că o clonez când se va putea! Deocamdată nu e legală clonarea! Mai vorbesc cu ea atunci când merg la cimitir, o dată pe an, atunci când am concert la Piatra Neamț. Vorbesc și prin casă, poate-poate aude! Eu cred că aude, dacă există acolo undeva mă ajută, doar nu m-a abandonat așa!”, declara artistul într-un interviu mai vechi.

Trăistariu intenţionează să se criogeneze: „Nu-mi place ideea de înmormântare. Criogenarea nici nu costă o avere”

Constatând, în urmă cu ceva vreme, că se teme de moarte, Mihai Trăistariu a ajuns la concluzia că cel mai bun lucru, atunci când se va apropia de sfârşitul vieţii, ar fi să fie criogenat.

De ani de zile, bat apa în piuă printre prieteni și le-am zis: Băi, eu nu glumesc, vreau să mă criogenați când nu oi mai putea. Nu mă duceți la azil, nu mă înmormântați dacă e cazul. 

Sunt centre de criogenare prin Anglia, prin America. I-am anunţat pe toţi, toate cunoştinţele, rudele: Aveţi grijă, dacă mi se întâmplă ceva, mă duceţi la criogenare. Trebuie să ajungi în şase ore acolo ca să nu se degradeze celulele corpului. Cu elicopterul… eu îmi aranjez totul, îmi plătesc totul acolo. Și, uite, asta ar fi o soluție pentru că, o dată, nu suport moartea, mă enervează ideea să fiu înmormântat, să se termine totul și apoi mă fascinează viitorul în sensul că tehnologiile au atâta avans de câţiva ani încât îmi imaginez cât de fain ar putea fi peste 1000 de ani.

Și aș vrea să mă trezesc peste 1000 de ani, chiar şi aşa primitiv, că ei or să fie evoluaţi, cred că or să vorbească prin telepatie cu toţii, or să zboare şi eu voi fi un înapoiat şi o să mă uit la ei aşa ca la Doamne, Doamne şi o să zic: Ce caut eu în lumea asta? Dar vreau să trăiesc acest viitor”, a declarat Mihai pentru România TV.