Mihai Trăistariu, DAT ÎN JUDECATĂ de părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi

După ce anumite bloguri au lansat o ipoteză de-a dreptul șocantă, cum că Ionuț Anghel ar fi în continuare în viață, mai multe persoane, printre care și Mihai Trăistariu, au preluat zvonul pe rețele de socializare, alături de o fotografie cu Ionuț. Părinţii copilului ucis de maidanezi l-au dat în judecată pe cântăreţ pentru că a folosit fotografii cu micuţul şi a pretins că trăieşte.

18 dec. 2013, 08:06
Mihai Trăistariu, DAT ÎN JUDECATĂ de părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi

Noi am formulat mai multe plangeri, unele au fost depuse, altele urmează să fie depuse. Sigur că nu vom lăsa lucrurile aşa. Nu avem cum să le lăsam aşa. S-au folosit de fotografii cu îngeraşul nostru ucis de câini, au înscenat că trăieşte„, a declarat Felicia Anghel pentru ziarulring.ro.

Mihai Trăistariu s-a ales cu o plângere penală și din partea Anei Măiţă, președintele Asociației „Mame pentru mame” și, totodată, mamă băiatului care apare în respectivul colaj buclucaș alături de Ionuț Anghel. Furioasă, femeia a anunţat că a formulat deja plângere împotrivă lui Trăistariu.

L-am anunțat pe domnul Trăistariu că distribuie un material cu un minor fără acordul părinților și s-a scuzat spunând că doar a distribuit, nu a creat. Atunci i-am spus că legea îi pedepsește și pe cei care distribuie, nu numai pe cei care creează„, a declarat Ana Măiţă.

Cântărețul se apăra și spune că nu știa că a distribui fotografia unui minor pe internet reprezintă o infracțiune.

Nu am făcut decât să dau un share la ce primesc de la alții pentru că eu sunt iubitor de animale și de când cu povestea cu Ionuț, tot ce am primit cu câinii am dat mai departe. Cineva mi-a dat un articol care conținea și poză, dar văd că cineva mi l-a șters sau s-a șters automat. Din câte știu eu, la articolul ăla am scris doar ‘WOW, ce e asta’. Eu nu cred că Ionuț trăiește, dar am distribuit că mi s-a părut că e cel puțin ciudat„, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit cancan.ro.